2 saat kadar önce Kartal Sahil yolundaki Opet' e yakıt almaya gitmiştim. Bilenler bilir artık orada bir iç-dış yıkamacı da var ...
Beyaz sedan bir clio aracı ayak üstü götürüyorlardı ! Yıkamacı aracın anahtarı üstünde bırakmış elemanın biri bindi tam gaz kaçırıyordu ki orada çalışan eleman içeri daldı bi üç dört tur spin attılar çocukla beraber uçar vaziyette ... Bi şekilde durdurdular çocuğu da indirip bir güzel benzettiler... sonra polis fln geldi malum.
Siz siz olun araç üstünde anahtar sakın ha bırakmayın ...
Sevgiler.
daha önce bunun giib örnekleri okuyup,izlemiştik çok uyardılar siz siz olun sakın bırakmayın unutmayın kaskoda karşılamıyor
uyarınız için teşekkürler
Kansızlar, bir de yol ortasına yatıyorlar sanki araba çarpmış da kaçmış gibi. Mecburen durmak zorunda bırakıyorlar insanı. Bu sırada aracınızı çalıyorlar. Aman dikkat edin arkadaşlar.. Bunlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmeye de korkar olduk !
Beneficium accipere libertatem est vendere
evet bununla ilgili bir yazı paylaşmıştım
https://forum.grandepuntotr.com/serb...en-okuyun.html
aman aman bu tür hırsızlıklara karşı tedbirli olmak şart
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Merhametten maraz eğer benzer bir durumla karşılaşırsanız durmayın.Tek yapacağınız 155 i aramak olmalı...
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
dikkatli olmak lazım...
Keyif BMW'Dir...
dun aksam bir ogretmen arkadasın gözü önünde kendi arabasını yürütmüşler bakakalmıs)
Bu arada araba Allah' tan düz vitesti de stop etti ve durabildi ...
Evet arkadaşlar çok dikkatli olmak lazım devir kötü...
Benimde başıma gelecekti ya da ben öyle hissettim. Edirne'den İstanbul'a dönerken gişede bir araç durmuş 1tane KGS var. Arkamda da tır. Sıkıştık kaldık anlayacağınız. Önümdeki adam geldi az açtım camı noldu dedim. Kartta para bitmiş sizinkinden basalım mı dedi?
Vallahi orada bir dalgınlığa gelip kapıyı pencereyi açık bırakıp anahtarı üstünde bıraksan ne olurdu herhalde.
Belki bir şey olmayacaktı ama ben evhamlı olduğum için olayı abartmış olabilirim![]()
Biz yinede dikkat edelim. Şeytanın aklına gelemeyecek şeyler adamların aklına geliyor...
Bu gibi durumlara karşı Allahtan Grande Puntomuz kapıları otomatik kitliyor![]()
Ben grande puntonun benzin kapağının anahtarla açılmasına sinir oluyorum.
Çekiyorum arabayı benzinliğe, anahtarı kontaktan çıkarıp pompacıya veriyorum. Ben iniyorum arabadan kredi kartıyla çektiricem, koşa koşa gidiyorum aklım arabada kalıyor. Arabada eşim veya tanıdık olunca sorun yok. Ama tek benzin almaya gidince, ben kredi kartıyla ödememi yaparken arabam dışarıda ve anahtarı pompacıda.
Keşke vwlerdeki gibi içerden açılıp kapanabilseymiş. Ne biliyim pompacının adamlığını şerefini, veya hırsız gelse pompacının yakasına yapışıp zorla anahtarı alıp götürmek istese anahtarı kendi elimizle vermişiz. Allah korusun, düşündükçe aklım gidiyor.
Anahtarı verin, kilidi açtıktan sonra geri alın.
Ben tek başımayken öyle yapıyorum.
Millet artık iyice zıvanadan çıktı. Allah'a havale ediyorum...
Evet yedek anahtar araç çalışırken vites körüğünde olur her zaman, araçtan çıkarken yanıma alırım. İşin enteresan tarafı ben bu uygulamaya WV Comfortline aracım varken başlamıştım, bilirsiniz onların iki anahtarı da sustalı. Zor oluyordu ama başımıza şöyle bir olay geldi. Başka bir arkadaşın aracıyla Bodrum Gümüşlük'e gittik pazar günü ve arkadaşın sevgili aracın kapısını açarken artık ne yaptıysa anahtarı kırdı. Tek anahtar yanımızda pazar günümüz zehir olmuştu. O günden bu güne yedek anahtarı yanımda taşıyorum, ne olur ne olmaz diyerek. Kaybolur maybolur uğraşıp dururuz.. Bu araçta da depo kapağı manuel alışmak zor oldu ama dediğim gibi yapıyorum.
Beneficium accipere libertatem est vendere
zor bu işler yaa. Yedek anahtarı kaybetsen de sıkıntı. Vallahi insan ne yapacağını şaşırıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri