merhabalar hatırlarsanız geçende "ilk kazamı yaptım" başlıklı bir konu açmıştım

Konu ve kazalı aracın resimleri için; https://forum.grandepuntotr.com/gene...mi-yaptim.html

bgn aradılar ve eksperin gelip incelediği, raporunu yazdığı, çıkardığı fiyatıda kaskonunda kabul ettiğini, yarın parçaların siparişi verilip tamire başlanacağını ve 10-15 gün içinde tamamlanacağını söylediler.. hasar içinde 8000 TL dediler.. tabi ben bu işlerden anlamam fakat bana aşırı çok geldi.. resimlere bakarsanız arka tamponun komple değişmesi gerektiği açıkça ortada..kapılarda göçük yok sadece çizik, ön lastik patlak ve yan airbagler açılmış..motorda, arabanın iskeletinde falan hiçbir şey yok..araba ztn çalışıyordu..servisteki usta baktığında 4-5bin masraf çıkar demişti nasıl oldu 8bin?sanırım bagaj kapağındaki yamukluğu tamir edemiyolar ve komple yeni bagaj kapağıda gelecek o mu arttırdıki fiyatı?neden bu kdr çok olabilir..bir hinlik birilerinin fazla gösterip parayı cebe atması vb gibi durum söz konusu olabilirmi? ama ozmnda kasko şirketi hasarı kbl etmezdi herhalde..anlamadım gitti.. bide bunlar arabayı tamir ettikten sonra binip test falan ediyolarmı rot balans ayarı vb şeyleri yapıyolarmı yoksa al dışını düzelttik bittimi diyolar?

neyse cana geleceğine mala gelsin, arabanın arkası yenilenmiş oldu diye teselli edeceğiz kendimizi