fiyatı bilmem ama "otomatik klima" konusu yanlış olmuş galiba, anlatıldığı gibiyse temiz arabaya benziyor
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2009 Model 23.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67474811
Arkadaşlar merhaba, bir tanıdığıma punto almayı düşünüyoruz, dualogic vites olması ön planda ilandaki araç hakkında yorumlarınız nelerdir, fiyat olarak nasıl sizce?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
fiyatı bilmem ama "otomatik klima" konusu yanlış olmuş galiba, anlatıldığı gibiyse temiz arabaya benziyor
Galeriden araç alırken mutlaka güvendiğiniz servis yada usta varsa oraya eğer yoksa en az iki yere gösterin aracı. Galeriler türlü hile hurda ile iş yapar. Hepsi öyle denemez belki ama bugüne kadarki gördüklerim Allah korkusu olmayan insanlardı.
Kesinlikle öyle ben sadece benzinli ve dualogic fiyatları hakkında bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Galeriden alma bence![]()
galericimi warning .....
Mercedes Benz ML270 CDI
Grande Punto 1.3 Multijet
Doblo Safeline 1.3 Multijet
Piaggio Beverly 500
çok para....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Active için pahalı biraz araç kilometreye göre. Dynamic alınır bu paraya kanımca.
Oz Büyücüsü
İyi bir pazarlıkla bu araba alınır aynı fiyataZaten önümüz kış piyasa yerlerde geziyor.
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2009 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 66434543
Oz Büyücüsü
bencede punto olacaksa ful olsun:))
otomatık vıtes olması oncelıkse değerlendırılır..fazla otomatık dusmuyor sankı pıyasaya....ama bencede dınamıc alınır o paraya
Gel 24.750 ye 2009 model 57.000 deki dizel active vereyim sana.Değişensiz sorunsuz...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
çok para active verilmez o para..
onrky
1.4 starjet 95hp
Banada çok gibi geldi fiyatı Engin.
bu paralara dizel alınır hocam..
Bu arabada bi sıkıntı var herhalde duruşunda sorun var![]()
TSİ Jetta.
Ben de dualogic vitesliyim. Başta biraz işkillenerek almıştım ama dualogic dururken manuel almak ve kullanmak hamallıktan başka bir şey değil diye düşünüyorum şimdi...
Benim araç 4 yıl garantili alındı haliyle bozulur telaşı olmadan rahat rahat biniyorum. En ufak bir arızası da olmadı 1 yıldır... Fakat garantisiz dualogic almak hatta fiat araba almak bir risktir bunu da unutmamak lazım...
Dualogic çok sorun çıkartmıyor mu?
Başa bela edilmez bence.
Fiyat olaraksa daha iyisini bulabilirsiniz bence.
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri