bencede esp olmalı olaya sadece esp açısından bakma esp ile birlikte birsürü özellik te geliyor..metalik beyaz skydome li bir evo sanırım çok dikkat çeker en azından benim dikkatimi çekiyor :)
Printable View
bencede esp olmalı olaya sadece esp açısından bakma esp ile birlikte birsürü özellik te geliyor..metalik beyaz skydome li bir evo sanırım çok dikkat çeker en azından benim dikkatimi çekiyor :)
hocam 2. el evolara bak daha 5 binde 10 binde adam arabayı almış ödeyemiyor o tip araçlara bakarsanız bence bulunabilir..
38500 verip b sınıfı bir araba alma derim....
puntocuların buluştuğu bi forumda punto almak isteyen adama başka arabalar tavsiye eden bi forum oldu bu forum... al kardeşim evo al,multijet olsun...
Esp Kesinlikle olmalı
selam arkadaşlar,
kabul ederseniz, araniza bir EVO cu daha katildi diyebiliriz artik :)
işlemlerden sonra, tahminen sali-çarşamba teslim edilecek araç.
araci teslim alirken özellikle şunu şunu kontrol et dediğiniz bir takim şeyler var midir?
herkese kazasız belasız sürüşler.
hayırlı uğurlu olsun... inşallah memnun kalırsınız.
hayırlı olsun
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş
İlginç gelebilir ama start-stop istemediğim bi özellikti :), start-stop suz olanlar da euro 4 olduğu için euro 4 aldim.
tüm arkadaşlara iyi dileklerinden dolayi teşekkür ederim. inşallah doğru bir seçim yapmişizdir evo ile. herkese kazasiz belasiz sürüşler dilerim.
hayırlı olsun şimdiden. kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğimle...