o zaman bu kötü haber, demek ki 3-5 gün içinde 2 katı zam gelecek. adamlar fırsat kolluyor.
Enteresandır akaryakıtta indirim oldu kimse başlık açmamış
Ham petrol fiyatlarındaki düşüş yurtiçindeki pompa fiyatlarına da yansıdı. Edinilen bilgiye göre, rafineri çıkış fiyatı benzinde 10 kuruş, motorinde ise 8 kuruş düştü.
Yeni fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak.Yapılacak indirimin ardından İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin ortalama fiyatının 4.20 liraya, motorinin ise 3.46 liraya gerilemesi bekleniyor.
ALINTI
Benzin ve motorin fiyatı düşürüldü - Posta
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
o zaman bu kötü haber, demek ki 3-5 gün içinde 2 katı zam gelecek. adamlar fırsat kolluyor.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Maksimum 1 haftaya 2 katı zam gelir insanlar tepkisiz artık bu akaryakıt fiyatlarındaki oynamaya.
10 iner 50 çıkar..![]()
%50 zam yapılsın akaryakıta, malum kanalımız nedeniyle çok masrafları olacak![]()
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
büyük zam geliyor demekki
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Offf acaip düşmüş akaryakıt fiyatları. Hadi hemen gidip fulleyelim...
Şaka gibi yaaa..
BY Turbo SPORT 150 HP
"10 kuruşluk insanlarsınız siz" der gibi seçime kadar böyle avunulur seçimden sonra 5 küsür tl olur. bence parayı ne dolara ne altına yatırmak lazım, parayı benzine yatıralım
kaşık ile verip kepçe ile alırlar...
1 temmuzda antalyaya gidiyorum beklentim 4.90 civarları gidim gelim TÜPGAZ'a döncem bende..benzinin keyfini doya doya son bi kere yaşimm istiyorum...
onrky
1.4 starjet 95hp
Umut %10 dustu ham petrol samımı ıseler yapsınlar % 10 ındırım. 1 nısan -7 mayıs 40 kurus zam zam yapmıs akp sımdıde 10 kurus ındırmıs resmen dalga gecmek bu kepce ıle alıp cay kasıgı ıle verıyorlar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Kepçeyle alıp, çay kaşığı ile geri vermek denir buna.! önemli olan 1 litre benzin üzerinde ki %66 oranında ki 275 kuruşluk vergide indirim yapılmasıdır. şimdi bide bu indirimi yaptık diye övünürler..bizim halkımızda bunu yaptılar diye gene bunlara oy atarlar yazık ya yazık
Tam da cumartesi günü depoyu fullemiştim%2 indirim vardı aldığım yerde.
ah cem uzan nerdesin hani 1 TL olacaktı..hani verdiğin sözler..hanii elleriinn nerdeee...
dün opetten litresi 3.58 e 100 tl'lik aldım... bugün fiat 3.50 olacaksa 2.24 tl zararım var![]()
Bir konuyu düzeltelim, akaryakıt zammı hükümetler tarafından değil özerk bir kurum olan EPDK tarafından yapılıyor ve denetleniyorYalnızca vergilerle ilgili kısmı EPDK onayı ile Maliye bakanlığı tarafından uygulanıyor.
Petrol fiyatlarındaki %10'luk düşüş için 10 kuruş çok düşük bir indirim..![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
memleketin çivisi çıktı
bir bakayım ya düştüyse fullerim umut kapısı işte![]()
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri