Crack yaptınmı? Dosyaların içinde crack var ve not dosyasında hangi dosyaları değiştireceğin anlatıyor. Crack içindeki dosyaları Program Files içinde olanlar ile düzeltmen lazım.
Printable View
Crack yaptınmı? Dosyaların içinde crack var ve not dosyasında hangi dosyaları değiştireceğin anlatıyor. Crack içindeki dosyaları Program Files içinde olanlar ile düzeltmen lazım.
abi ben bu başlıktaki linklerden indirmedim biyerden torrent olarak indirdim dosya adlarını paylaşabilir misin zahmet olmazsa veya readme dosyasını veya crack hangi pack te ise onu indireyim
bu kataloğu indirmeye başladım. Ozzy sağolsun. jdownloader demese kaç hafta sürerdi bilmiyorum. ofisteki ve evdeki 2 pc full indirme yapıyorlar. heralde 36 saat oldu kapanmadan çalıştıkları. bişey sormak istiyorum bu arada. aklıma sonradan geldi. Bu ePER versiyonunda evo komple var değilmi? boşuna indirmeyeyim yoksa. google yazıp gelen eper de şase numarama invalid no diyor.
arkadaşlar eper iyi begendim ama orjınalı internet baglantılı çalışırr
Zaten kurulumda da web tabanlı gibi çalışıyor browser üzerinden, google crhome ile hata verdi, desteklenmeyen web tarayıcısı diye.
ie8 üzerinde de açılmıyor local host ile.. (127.0.0.1:Port7080) ekran gelmiyor crack de yaptım.. 64 bit ile mi bi sıkıntısı var ? ya da özellikle istediği bi java sürümü felan mı ?
netload.in, ul.to linkleri varmı acaba?
Şakir bey özellikle size teşekkür ediyorum. Bir teşekkür etmeden indirmeyi bitirdim. Kusura kalmayın ben bu kadar indirmeyle uğraştıysan varın siz düşünün adam rapid e nasıl upload etti 37 parçayı. Saygılar şakir bey.
rica ederim ama linkleri bende arayıp tarayıp bulup buraya koymuştum amaç herkes faydalansın.... mozilla crome ile açamayan arkadaşlar da sayfanın linkini kopyalayıp internet explorer'da açmaya çalışırlarsa sorun yaşamayacaklardır birde son olarak internet explorer 9 da sorun çıkartabiliyor imkanınız varsa ie8 kullanın
şakir bey.
tekrar teşekkürler. şu anda eper çalıştı ve aracımın her parçasını görebiliyorum.
bu çıkardığımız dosyayıbir şekilde daha kolay paylaşa bilmek için uğraş vereceğim. İnşallah yolu buluruz.
ya bir türlü çalıştıramıyorum. Sanki eksik bir şey var gibi. Explorer açılıyor ve bom boş bekliyor hiçbir işlem yok.
Hepsini indirdim ama bir türlü çalıştıramıyorum 5 kere kurdum beş kere dosyaları yükledim. İE 8.0, Fire fox hepsinde denedim olmadı. Adres çubuğunda aşağı da verdiğim yazı çıkıyor ve boş bir sayfa olarak bekliyor.
https://127.0.0.1:7080/navi?KEY=STARTUP
Yardım acil...
Ah ah explorer 9 da da calissa