konu daha önce konulmuşsa k.bakmayın
evet arkadaşlar fiatın türkiyeye vermedi aracımız budur punto evo 1,60 120hp multijet.
aracımın kitapcıgını kurcalarken bu modele rastladım ve bu aracın olup olmadıgı anlamak için fiatın punto evo italya sitesine girdim.
araba tasarlama bölümü çıktı karşıma burda puntonuzu verilen seçenekler karşısında tasarlıyabiliyorsunuz.Puntonun bu kadar fonksiyonu varmıydı diye şarşırdım ilk başlarda aracın koltuk tasarımı tamamiyle başka ön koltuklar elektirikli,ısıtmalı ve bel destekli. jantlar zaten mükemmel ve son hız olarak 193km veri koymuşlar kısacası siteyi ben vereyim gerisini siz kontrol edin![]()
https://www.puntoevo.**/**/Configuratore_Punto_EVO
Grande Punto S5 1,3 Multijet
Full Kit
iyiymiş![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
multiar motorun da 135hp olani var onuda getirmiyor fiat buraya...
hatta 3 kapi olanin sadece activelerde olmasi da ayrica komik
135hp multiair motorlu punto fuarda vardı gördüm ve binmiştim çok güzeldi bravonunda ayrıca multijet olarak 2.0 165hp motorlu versiyonu var italyada![]()
Full Kit
gelse süper olurdu...
Keyif BMW'Dir...
sen ne diyorsun serhat kardeş hemde nasıl olurdu bu punto yu ayriyetten almanın bir yolu varmı acaba bildigim kadarıyla bayilerce gelmiyor
Full Kit
50 bin tl verirsen alabilirsin özel siparişle
GP lerin italyada 1.9 multijet 130 Hp likler var arkadaşlar![]()
abarth getirmiyorlarki alıp keyfimize bakalım....
Bu sitedeki fiyatları gördüğümde Evo'ların Türkiye'de daha ucuz olduğunu gördüm. Fiyatların yüksekliğinden yakınanlara duyurmak isterim. Bir başka not; Evo, eski Grande Punto'dan çok daha kaliteli ve onunla kıyaslanamaz. Kıyaslanacağı ancak Opel Corsa veya Volkswagen Polo olabilir, onaların fiyatları da Evo'dan daha yüksek.
"Evodaşım", şu metalik beyazı cidden merak ediyorum, bana biraz pastel gibi geldi, evo gri daha parlak gibi...
Sevgili Mert, dikkat edersen ben güzellik demedim. Güzelliğin subjektif bir faktör olduğuna inanıyorum ancak kalite matematiksel bir faktör ve hepimiz için aynı!
Full Kit
Getirmezler tabi bunu getirseler Bravoyu kim alcak![]()
Fiat, 1.6 mjtd yi ilk olarak Bravoda kullandı.Kısa bir süre sonra ise GP ya koydu bu motoru.2 sene kadar oluyor.Tabi Türkiyeye hiç gelmedi.Özellikle 320nm torkuyla çok yüksek çekiş gücü olmalı.Alfa mitoda kullanılmakta (120bg 320nm)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri