mazotu 1,5 tl yapma vaadi olanlara koşalım o halde, olur mu? Yazar kasa fırlatanları, anayasa fırlatma bahanesiyle ülkeyi krize sokanları, develüasyon yapanları, banka hortumlayan yeğeni için yaptımsa ben yaptım ne var yani diyenleri de gördük, bunları akp mi yaptı? ben ilkokuldayken sınıfım 82 kişiydi, akp mi vardı o zman. hem akpden önce ucuz yakıt kullanıyodukda ben mi hatırlamıyorum
sizin siyasi düşüncenizin tersini düşünen herkese çok afederseiniz "aptal, salak, geri zekalı, saf, düşünemeyen, çoban vsvs" yakıştırması yapıyorsunuz sonra demokrasi diyorsunuz. komik :) hemen ters giden şeylerin neden ters gittiğini çözümün hangi yoldan geçtğini anlatmaya çalışıyorsunuz, saygı duyuyorum ancak her birey kendi kararını kendince tartarak verir. akp ye oy verenlerin sizlerden daha az zeki olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, aslında sürekli buyüzden kaybediyorsunuz... doğudaki ucuz yakıtan bahseden arkadaşlar o koşullrda yaşamak istiyorlar mı acaba. oranın yakıtı ucuz olabilir ama yakıt kalitesini konuşulan başlıklarda oraların yakıtı kaliteli değil bizim motorlara gitmez deniyordu, 10 kuruş ucuz satıldığı halde kaliteli değil diye full den yakıt almıyorsunuz, ucuz yakıt diye tutturuyorsunuz. avrupanın lüksünü, amerikanın özgürlüğünü, asyanın ucuz yakıtını alıp mükemmel bi ülke oluşturabilicek süper güç var mı? istanbuldaki çılgın projenin ülkeye katkısı olmayacağını güşünen arkadaşlara hatırlatayım, Türkiye genelininde toplanan vergi gelirlerinin %44,7 si İstanbuldan toplanıyor. Aslında bu ülke İstanbul ne kadar kallkınıyorsa o kadar kalkınabilir...
avrupanın yakıt fiyatları için
buraya tıklayabilirsiniz.
RETAIL PRICE = vergili pompa fiyatı
PRICE EXCLUDING VAT = vergisiz fiyat
göreceğiniz üzere aşşağı yukarı 1 tl gibi bir fiyat farkı var avrupa ile aramızda. o kadar da olur diyorum, sonuçda avrupa her yıl bütçesinden milyonlarca dolar harcamıyor teröre, kaçak elektirk su mazot ile mucadeleye, hortumculara. çoğunun nüfusu istanbul kadar zaten.