oha ya demekki uzun süre skydomlu araç kullanmamak gerekli. Allah korusun bi bozulsa 4 bin :(
Printable View
oha ya demekki uzun süre skydomlu araç kullanmamak gerekli. Allah korusun bi bozulsa 4 bin :(
Benim skydom'da bu aralar araza vermeye başladı. Kapanırken bir yerde sıkışıp geri geliyor. Elimle bastırarak kapatıyorum. İlk önce 2900 km'de yolda kaldım. Sonra 9000 km'de dualogic şanzımanım değişti. 11000 km'de motor indi. Şimdi de skydom arızası çıktı. İşlerim çok yoğun, biraz hafiflesin avukatlarımla görüşüp Fiat'ı mahkemeye vermeyi planlıyorum. Yeter artık çektirdikleri.
cidden yapamamaları çok ilginç...
Ne 4000 tl mi. Bence hiç gerek yok bu kadar beklemeye ve para vermeye en iyisi bi camcı çağırın ölçüsünü alsın kessin taksın :d
arabamı aldım arkadaşlar-tam 21 gün sürdü...
hadi hayırlısı olsun...
Fiatla İlgili Ne Sorun Olursa Genel Merkeze Telefon Açın Her gün arayın çok üstüne düşüyorlar halledemeyecekleri sorun yok sakın korkmayın ses tonunuzu telefonda yükselterek konuşursanız fazlasıyla ciddiye alıyolar sizi onlarda arıyıp gittiğiniz servisi fırçalıyor müşteri memnun değil diye serviste korkudan sizi yalıyıp yutuyor :)) işin ucunda bayilik iptali korkusu var çünkü :)) ben garantiye girmeyen parçaları bile bağıra çağıra değiştirttim serviste
sertaçım geçmiş olsun inşallah bidaha böyle birşey başına gelmez..
Ben 2 ay tavan havayastığı bekledim iyi halletmişsin 20 günde.Ne çektiğimi Bravotr forumundaki eski üyeler bilirler...
İletişim arkadaşlar şikayetlerimiz iletebileceğimiz bi yer buldum bu tip konularda birlik olmak önemlidir ben smart mavi aradaşımız adına bu şekilde bir şikayette bulundum unutmmamk gerekir yarında bizim başımıza gelebilir birbirimize destek olamamız gerekir sizde gerekli şikayetlerimizi ve memnuniyetsizliklemizi gönderebiliceğiniz yerler bulurursanız paylaşın lütfen.
Evet ya skydome arızası veya değişim vs durumlarını okudukça sizler paylaştıkça bende korkmaya başladım, ama bunun bi çözümü olmalı , gerekirse fiat türkiye yollasın her ilden birer elemanını italyaya teknik eğitimini alıp öle geri göndersinler, Koskoca Fiat için bu devede kulak !!! Umarım bir an önce sorununuz çözülür...
Sorun çözüldü de Fiat'tan ne bir özür ne birşey... 21 gün arabamı gaspettiler, onlarca kez telefon açtım, hatta ihtaren şikayet dilekçesi yolladım (alındı belgesi elimde) ona rağmen arayıp soran olmadı...
Peki ayıptır sorması teli 444 22 55 e mi yoksa genel müdürlüğe mi açtınız, bence genel müdürlüğe açın, bakın o zaman ilgili bayiyi veya servisi nasıl hizaya getiriyorlar !
Bir firmanın servisi ki hele İstanbul gibi dev bir şehirin merekezi ben bunu takamam demesi acayip komik yaw. Arkadaş söylemeye utanır insan video konderans yapar yine öğrenir o mekanizmayı. Hani şöle küçük bir ilimizin sıradan Fiat servisi de değil yani. Fiat sen nasıl böyle komediye izin veririsin fıkra diye anlatmazmı başka bir firma.
ilğinç nasıl yapamazlar bunu
ya arkadaşlar benim ki 2004 ve sunroof var. Ben bayılıyorum sunroof a ama şimdi korkmaya başaldım.
Google da uzun süre araştırdım sadece fiat ta değil.Mercedes lerde bile sıkıntı oluyor sunroof konusunda.Benimde sunroof arızalandı 1-2 servisle görüştüm çıkardığım sonuç şuydu.Biz sunroof tamiri konusunda beceriksiziz siz en iyisi birmot gibibir yere gidin :)) dışarıda bir sunroof çu tanıdığımla görüştüm.700 TL masraf çıkardı. Ancak bana 2 ay beklememi söyledi. sunroof parçaları imalatı yapan biriyle görüştürdüler beni adam 1-2 aya kadar fiat sunroof parçaları için gerekli işlemleri halletmiş olacağız üretime başlayacağız dediler.Mecburen bekliyoruz ne kadar doğru bilemem ama zaten 700 TL verip yaptırmam.Şu anda çalışıyor kapanırken azcık el yardımı geekiyor.Yanikısacası sunroof sorunlu bir donanım bence uzak durmakta fayda var zira tamiri biraz tuzlu ve kötü bir işçilikte sık sorun çıkarabiliyor.Ama herşeye rağmen gpmi seviyorum :)))