benzinli birde..benimde aracım 2006 emotion 90 lık 6 ileri multijet alınabilecek en üst versiyon bende satıyorum 24 bine ama işte dediğiniz gibi şu anda 22 istiyorlar adamakıllı activeye bayide 31 bine çıkmış anlamak zor..
Printable View
benim arkadaş 2006 model golfe 28000 vermiş ve 2000 tl de masraf etmiş... çok detaylı konuşamadık,ayaküstü idi çünkü ama ben dedim ki ben 28500 e sıfır evo aldım... o da eşinin golf hastası olduğunu vs söyledi... neyse sözün özü golf çok güzel araba,tamam ama 5 yaşında golf almaktansa 0 evo almak daha mantıklı... işte burada zevkler ve renkler dediğimiz olay giriyor devreye... bütçe ve zevk meselesi araba işi...
Uh 0 araç fiyatlarına ne olmuş böyle ya ben ocak 15 Te
2011 Gp dynamic benzinli Skydome + Full Kit Aracı plaka dahil 25 .000 Tlye aldım
Şimdi benim araç29 -30 u buluyor bayi fiyatı
Fiyatlar neden bu kadar arttı acaba?
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ismim oktay. 29000 e dizel 0 gp aldım. bir başka bayi 28750 ye veriyordu. ama takas için bırakacağım araca düşük fiyat vermişti. 2. el 0 araçları da araştırmıştım. 28000 civarı veriyorlar. bunlar filo indirimiyle ucuza alınmış araçlar. ama araçların ocak vergileri ödenmemiş. devir masrafıda var. güvenli olmadığı için 300 e 500 e bakmadan bayiden aldım.
beyler vw de kampanya var polo için kaçırmayın...
vlla ben 2011 1,3 mjet + skydome ve full kit aldım gayet mutluyum :)))
son fiyatlar gp 29750 dizel actvi
evo active 31 binlira . valla aralık fiyatlarını duyunca bu paralar da verilmiyor. ben 31 bine dynamic evo cam tavan olursa belki dusnurum millet aralıkta 29 a kadar almıs simdi ben o kadar para veripte evo almam.
Sali gunu arkadasima sifir, beyaz renk, 1.3 75 hp multijet, dinamik, asist kitve pop kit'li araci 34.200'e aldik
arkadaşım bu gün teslim aldı aracını 95 hp multijet dynamic dualogic opak beyaz asist kit 37000tl.
puntolara bu aralar talep cok fazla nedense :D:D vw bile kampanya yapıyor :D
arkadaslar ben ocak 15 te evo 1.4 8v dynamic duolocig aldım 29150 tl ye mal oldu gecen hafta 2 bayıye sordum aldıgım fıyat 33250 tl ıdı.arkadasım 29150 ye aldı dedım arkadasınız arabanın fıyatını sıze dusuk soylemıs dedı :D
bana kalırsa sıfır al ama evo al gp ye o kadar para verılmez ..
ben 31300 e aldım skydome lu ful kit li