Hala harıl harıl araba arıyorum
Bugün aşağıda bahsi geçen arabayı buldum.
2006 1,3 90 HP Multijet Emotion + Cam Tavan'lı Grande Punto. 97,000 kilometrede. Fiyat olarak 20,850 TL yazılmış eğer 20'ye bırakırsa almayı düşünüyorum yarın gidip baktıracam araca.
Araçta değişen yok, belden aşağı boyalı.
Buraya kadar bir sıkıntı yok
Tek çekindiğim nokta aracın 3 kapılı olması.
Bu aracı atıyorum yaz sonu satmaya kalksam satabilirmiyim aldığım fiyata veya aldığım fiyata yakın bir miktara? Çok beklermiyim?
Veyahut 19'a bıraksam satılır mı istediğim an ?
Birde soracağım başka soru,
Ön taraftaki sunroof tamamen açılmıyor mu? Aşağıdaki resim gibi ..
Saygılar
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
araba neden belden aşağı boyalıymış ?
Belden aşağı boya benim de ilk dikkatimi çeken şey oldu...
belden aşağı boya olması sıkıntılı...büyük birşey olmasa bile satarken kimseyi inandıramazsınız...
Keyif BMW'Dir...
1-2 bın fazla ver boyasız al bence...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
boyasız al sıkıntı yaratır satarken tabi boyasız olupda satan birini bulabilirsen 2 ay aradımda ben![]()
araba güzelmiş jant skydomme falan tamamen açılıyor önü..
TSİ Jetta.
belden aşağı boyalı araba için ve tek kapı için fazla istiyor bence
Satılmayacak araba yoktur fakat orjinal araba herzaman daha hızlı ve değerine yakın satılır boyalı,kazalı,darbeli araçları değerinin altında gider ve birazda zaman alır hem km sınırda bence daha düşük km ve orjinal bir arabayı tercih etmen.
hocam zaten cam tavan belden aşağı derken yani komple gibi bişe![]()
Belden aşağı boyalı araç alma bence...
bencede boyalı araç alma...satman zor olur birde galeri veriyorsa sakın alma....
Muslum abı bu sektorun ıcınde arkadasım oda alma dıyorsa alma herkesden daha fazlasıyla bu ısı bılen ve ısın ıcınde olan ınsan önerılerını gormemezlıkten gelme bence
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bu döşemeler orjinalmi? hiç görmemiştim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
satılır mı dersen elbette satılır üç aşağı beş yukarı satılır ne arabalar sattık ne alıcılar var ancak bu araba uğraştırır çünkü hem bel altı boyalı hem de tek kapılı satarken hem fiyatı düşürürsün hem de uğraştırır
kArŞIYAkA çARŞı
bu arada aynı jantlar arkadaşta vardı çok ağır jantlar yürütmüyor arabayı..
araba gorunus olarak süper ama o para cok bel altı boyalı oldugu icin cok ki zaten cam tavanlı araba bel altı boyası komple boya demek oldugu icin satmakta cok zorlanırsın ki servise goturdugun zaman değişeni olmayan araba birden değişeni oldugu ortaya cıkar boyle suprizler cok yani
I ♥ Punto
fiyatı çok yüksek...20 ye satarsa sahibi çok mutlu olur inan... 5 yaşında,2 kapılı ve 97.000 de... zaten sattı sattı,6 ay sonra bu fiyata satayım desen kolay müşteri bulamazsın... en sinir olduğum şey de sahibinden de 5-6 yaşındaki arabalar sıfır fiyatına satılmak isteniyor...adam 2 jant taktırmış,2 hoparlör koymuş bir de sun roof varsa ki görüntüden başka bişey değil abarttıkça abartıyor fiyatı...
kesinlikle katılıyorum ama satılıyor ya adam okadar para istesede alan cıkıyor işte
I ♥ Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri