Gençliğimde girmediğim radar kalmazdı nerede radar var gire gire öğrenmiştim o yüzden şimdi ne olursa olsun limitler ne ise onlara uymayı ilke haline getirdim sıkıntım olmuyor çok şükür
Printable View
Gençliğimde girmediğim radar kalmazdı nerede radar var gire gire öğrenmiştim o yüzden şimdi ne olursa olsun limitler ne ise onlara uymayı ilke haline getirdim sıkıntım olmuyor çok şükür
Aynen size katılıyorum Hem kuralları çiğniyoruz hemde farklı yöntemlerle veya yasadaki boşluklarla yazılan cezayı iptal yoluna gidiyoruz Polis hızı ölçüyor limitin üzerinde diye ceza yazıyor Ceza yazılan kişi kuralları çiğnediğinin farkında olmasına rağmen "ceza nasıl iptal edilir" derdine düşüyor Herkez sabah akşam kurallardan bahseder ama kendisi çiğnediği zamanda ceza yemek istemez
Kuralı beğenmesekte uymak zorundayız herkes kendi kuralını limitini koyarsa işler iyice karışır
Dolmabahce tunelde 79 km ile yedim 2 mesafe arasi olcn radar varmis 140 tl icime oturdu odemycem bu gune kadar hic bi cezami odemedim nolcak bilmiorum eski arabalarimdan kalma cok cezam var nolcak bunlar?
vay be :)
Aracınızı satarken veya muayeneye götürdüğünüzde karşınıza çıkacak Faizi ile alacaklar
TÜVTÜRK ten alıntı
TÜVTURK istasyonlarında, motorlu taşıt vergisine tabi olmayan resmi araçlar, traktörler ve römorklar da dahil olmak üzere tüm motorlu ve motorsuz araçların gerçek zamanlı borç sorgulaması yapılmaktadır. Vergi borcu, trafik para cezası ve OGS kaçak geçiş cezası çıkmaması durumunda muayene işlemleriniz başlatılmaktadır. İstasyonda yapılan sorgulamada aracınıza ait vergi borcu, trafik ve OGS geçiş cezası çıkması halinde muayene işlemleriniz başlatılmaz
İnternet vergi dairesinden sorgulama yapın orada borcunuz görünüyordur
helal olsun valla yaa bencede adam hakkını savunmus sonuna kadarda gıtmıs yanı olayın ben olsam cezayı oderdım arkasınıda aramazdım ama bundan sonra soracagım herseyı demekkı :)
adama helal olsun, trafik cezalarından ödediğim paraya üzülüyorum, o parayla arkadaşlarla gidip çatır çatır harcasam üzülmem , bu yüzden dikkat edelim trafik kurallarına :)
.
Eski aracımı satarken noterde tüm işlemler tamamlanıyordu görevli bi sorun var aracın üstünde borç var vergi dairesine gitmeniz gerekiyor dedi gittik yaklaşık 100 lira para cezası ödedim nedenini sorduğumda da araçta telefonla konuşmuşum. Halbuki hiç huyum değildir git göster belgelerini kanıtını desen hayatta gösteremez arkandan yazıyorlar işte tebliğ bile etmediler ne evime geldi ne şahsıma geldi arabayı satarken anladık faiziyle işte