evet trip a trip b olayı yok tarih yok dış ısı yok radyoteyp bilgileri yok.
Printable View
Tüh ... baya bi özelik yokmuş ... O zaman doblo nun yol bilgisayarındaki bilgileri sunuyor ama ekran tipi farklı....
Peki Active az getirilen bi donanım değil dimi??İlerde satılırken zayıf donanım olması problem getirirmi???
Az getirilen bir donanım olmadığı gibi her iki motor tipinin en fazla satan donanımı.
İkinci ele düştüğünde Active imiş-Dynamic imiş pekde farkı yok aslında.Bunu henüz dün gördük, koç gibi Dynamic 24 e gitti siteden-Bebeto nun Active ine 24 verilmiş...
Alırken,kendi güvenlik ve konforunu düşünerek Dynamic almaya çalışmak mantıklı olur...
E o zaman active daha karlı bile diyebiliriz ,, arabadan donanım olarak çok fazla bi beklentisi olmayıp fazla anlamayan için yüksek donanımlı araç daha fazla değer kaybediyo :)
GP multijeti ikinci elde güvenilir bi şekilde alabileceğimiz , fiyatın bi kısmında kredi kullanabileceğimiz bi servis acente vss bi yer varmı??((Beylikdüzü birmota yakınım.Onun böyle bi hizmeti veya başka bi semmteki birmotle böyle bi teması olabilirmi??))
Bu akşamüstü Beyliküzü Birmot a gittik ama Satış bölümü kapanmıştı.Yarın öğlen tekrar gidip yakıncan inceliyceez ,, Bu arada Beylikdüzü Birmota grandepuntotr ile bağlantısı olan , bize yardımcı olacak kimse varmı??
pm attım bakarsın ..
ikinci elde donanım bir çok markad böyle malesef 2. elde donanım hep arka planda kalıyor...
B.düzü birmottan geliyoruz...Aracı inceledim , 75 lik 4 kapı Active ile test sürüşüne çıktık.Aklımda fazla soru işareti kalmadı.İkinci elde bikaçgün sonra gelecek takkapı kırmızı bi 90 lık gp var(Dynamic).Bizim kendi aracımızı kısa sürede elden çıkarma ihtimalimiz zayıf ama olursa güzel olur.
Aileye düşünmemize ramen babam tek kapıda sorun yaratmadı...
Siz tek kapısını önerirmisini?? İkinci elde satışta falan sorun yaşatırmı?
Hem kırmızı hem tekkapı hem 90 hp hem dynamic ... benim için hiiç problem yok ,,tek kapı ve kırmızı oluşu babam açısından problem olabilir belki diye düşünmüştüm ama 90 hp ve elektronik donanımı fazla olduğunu söyleyince oda mantıklı karşıladı 3 kapıyı.....
Tek problem kullandığımız aracı en kısa zamanda satabilmekte....
yaw benim 75likten sıkıntım performans arkadas yokuslarda reno 9u bile zor geciyorum.
bence uzun yolda çok pişman olur şehir içi bişi diyemem ama uzun yolda klima bile açamazsın derim ben iyi düşün 90 bg bile az gelir bi rampada
abi o broadway ler çok acayip araçlar zaten oldukça seriler yani benzindede gitsen geçmen zor bence :)
75 lik gp ye laf söyletmem :D getirin o broadway i bana
kesinlikle getirin o broadway'i :D
parçalarım acımam
valla ne brodwaymiş o yaw full dolu idi batı gitti ışıkta zor yetiştim...
sen getir onu bana getir :)
Arkadaşlar tüm Dynamic lerde ESP ASR , yokuş kalkış sist. falan mevcutmu??İkinci eldeki tüm 90 hp mjet ve 1.4 starjetler,n Dynamic versiyonlarında bu elektronik stabilize programları mevcutmu??
İlanlarda bazı 90lık dynamiclerde ESP yazmıyorda...
ESP sonradan eklendi ama tarihini bilmiyorum....
Birmotun gelmesini beklememizi söylediği GP 90hp Dynamic ellerine gelmiş , tesinden geliyorum....
Araç çok hoşuma gitti , dijital klima deri direksiyon vsss dolu bi araba.90 hp de bayaa iyi ama biraz özensiz kullanılmış , içi falan kirliydi biraz..Özelliklede 1. vitesin çok çabuk bitmemesi dikkaitimi çekti.Şanzımanın farkındanmı bu olay???
Merhaba,
2007 model GP 1.3 MTJ 75 BG Dynamic almayı düşünüyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1- Motorun 1.3 olması klima açtığında performans kaybını getiriyor mu?
2- Araçta ESP yok ve sadece 90 BG'lerde var diye biliyorum doğru mu ?
ne brodwayı yav ben magane:dribble0: mıdır nedir ona toz yutturuyom yalınz bazı araçlar modifiyeli oluyo dikkat etmek lazım benim brava vardı ama 130 hp ye çıkarmıştım 1600 cc