Ben bir önceki sayfaya 2 renk daha ekledim. Bu alternatifler de olabilir.
Printable View
Ben bir önceki sayfaya 2 renk daha ekledim. Bu alternatifler de olabilir.
Off en sağdakini tek geçiyorum ben .Son kararım :)
Arkadaşlar ben fiyat konusunda fikir edinmek için eşime sordum.Kendisi sitilist ve modelist.Nakış 1-1.2 ytl, aksesuar 3 ytl, kumaşı 5 ytl, dikim 5 ytl. Toplam 15 ytl civarı.Tabii sayı çok fazla olmadığından 25 ytl çok iyi sayılır.
Şimdi bunlardan alternatifleri 3'e düşürelim. Sonra da kim ne istiyo söylesin. Oki mi??
Benim favorim lacivert üzeri beyaz logo yine:)
+1907
Arkadaşlar Listeyi oluşturan Topic'i açıyorum . Orada renk alternatiflerini 3'e indirip tekrar koyuyorum. Kim kaç adet hangi renkten istiyosa oraya yazsın.
unik6 kardes bizim kılfı yalan oldu logo olarak baskası secildi ama yaw genelde mavi ustune beyaz logo secilmiş arkadaslar gri arabası olanalr vulaas sence bu bizim arbaya uyarmı ya valla sanki cok sırıtacak gibi geldi birileri yardım etsin renk konusunda yahu alterantifide yok gibi
Mavi değil-lacivert olmalı.Bu arada benim orjinalda mavi tonları var,aynı tonlarda olursa mesele yok...
ooo beyler benim kılflarla ne oynannmış öyle güzel çizimler valla ben çoğunluga uyarım
yaw p ye dediğim bişey yokta
mavi renk uyarmı onu merak etima rkadslar fikir beyan edersesevinirim
arkadaşlar bence son kararınız çok iyi.lacivert üzerine yapılsın.ancak "P" harfi beyaz değil de gri olsun bence.böylece .ok sırıtmaz da.hem gri renkli arabalarda da uyum sağlamış olur.hem beyaz renk dediğiniz gibi sert olabilir.griyle bunu yumuşatabiliriz.ayrıca çoğumuzun iç döşemesi de gri tonu. ;)
pdr42 araban gri renk ve kılıfların rengi lacivert üzeri beyaz olunca çok belirgin olacak. Yani direk farkedilecek. Benim arabam kırmızı ama ben yine de lacivert istiyorum çünkü içeriden farkedilmesi için farklı bir renk olması daha iyi olur bence. Sonuçta bu sadece koltuğun üzerine bir miktar gelecek bir örtü. Koltuğun tamamını kaplasa tamam o zaman anlarım. Ama bence koltuktan ve arabanın içinceki renklerden farklı olsun derim ben.
woyzeck, sen de merak etme 1-2 hafta sonra zaten o beyaz P harfi grileşir :D
bence de lacivert üzerine beyaz.
bu şekilde daha belirgin olacaktır.
takdir diğer arkadaşlarımızın.
orjinal lacivert var bende ama kırmızı olursa ateş eder bence.
valla benim aldığım kılıflar çok güzel .
hem de uygun fiyata aldım. çokta yakıştı..