Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Aracım ne zaman gelir

KENAN YALÇIN
    kartal3520 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 19

Mutlu Aracım ne zaman gelir

Öncelikle merhaba herkese,aranıza bugün katıldım.Dün Punto EVO 1.3 75 Bg dizel bir araç için anlaşmayı imzaladım.Araca 2 tanede paket eklettim.Ancak bu donanımdaki aracın stoklarda olmadığını söylediler.Yani anlaşılacağı üzere araç İtalyadan gelecek.Benim merak ettiğim araç kaç gün sonra elime ulaşır.Bana söylenen ay sonu ama sizin görüşlerinizi merak ettim...

ZAFER MURAT KOÇOĞLU
    Fiorino Combi Multijet zafer murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 58

1-1,5 ay gibi sürede teslim alırsınız.
    FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Arkadaşım ben 31 martta sipariş verdim nisan 18 inde gemi Türkiyede olacakmış yani benimde umduğumdan önce geldi ben mayıs sonu bekliyordum ama dediğim tarihte burda yani Türkiyede olcakmış gemi ona göre aayarla işini Hayırlı olsun güle güle kullan

güneş akbulut
    jrgakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 91

arkadaslar bende sipariş verdim ama bişi imzalamadim ay sonunda aracin gelcek dediler ama aricaz diye kredim onaylandı ama peşinat veya kapora vermedim aksilik olurmu

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Standart aksilik

Alıntı jrgakbulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bende sipariş verdim ama bişi imzalamadim ay sonunda aracin gelcek dediler ama aricaz diye kredim onaylandı ama peşinat veya kapora vermedim aksilik olurmu
    zannetmiyorum neticede aracı satmak istiyorlar.belki şipariş tarihin le teslim tarihin arasın daki farkı sözleşme yapmadığın ve kapora vermediğin için istyebilirler...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

abbas bozdag
    abbsbzdg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 CAB
    Edilen teşekkür: 12

bende şubat başında araç siparişi verdim 85 gün sonra dediler 15 gün sonra geldi aracım satış taktiği yapıyorlar .... kasasız belasız kullanmanız dileğiyle...

güneş akbulut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı fiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zannetmiyorum neticede aracı satmak istiyorlar.belki şipariş tarihin le teslim tarihin arasın daki farkı sözleşme yapmadığın ve kapora vermediğin için istyebilirler...
    o zaman hafta içi ugrayip kapora bırakmak lazım dimi =) bu ay içinde zaten solemiştim bu ay değişmez fiyat ama ay snu diip oteki ayin başina sarkarsa sanirim o fiyattan hesaplanir o yuzden hafta içi gidip kapora bırakmak sanirim

KENAN YALÇIN
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Beyaz

Bana söylenen ;arabayı mutlakaa ay sonuna kadar teslim etmeleri gerekiryormuş.Yani faturayı bu ay için kesmeleri gerekiyormuş.Önümüzdeki aydan itibaren araçlara zam gelecekmiş.Ben aralıktan beri sürekli araştırma içindeyim.İnanın ki her ay zam geliyor.Aralıkta opel corsa alayım dedim araç yok dediler Enjoy modeli 33500 idi 32500 e alınırdı.Şimdi aynı araç biraz makyajlı 37093 tl ve arabayı en son 36000 tl ye bırakıyorlar.Aradaki fark 3500 tl.Benim vazgeçmemin sebebi biraz pahalı oluşu bide aracın süspansiyonu sert geldi.Zaten 1.3 dizel motorda opel ile fiat aynı motoru kullanıyor dedim ve evo da karar kıldım.

ERDİNÇ K
    pdxl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı abbsbzdg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende şubat başında araç siparişi verdim 85 gün sonra dediler 15 gün sonra geldi aracım satış taktiği yapıyorlar .... kasasız belasız kullanmanız dileğiyle...
    stokta olmayan aracı 15 günde üretip, teslim edemezler. Büyük ihtimalle başka birine ayırılmış olan bir aracı size verdiler. Böyle şeyler çok sık oluyor. 2-3 ay bekleme süresinde insanların durumu değişebiliyor, sipariş iptali olabiliyor. dolayısıyla sizin sipariş ettiğiniz aracın birebir aynısı boşa çıkmış ve size vermişler bence.

beni de 1 hafta sonunda benzer şekilde aradılar. sizin sipariş verdiğiniz aracın aynısı boşa çıktı sadece siyah renk kabul ederseniz hemen işlemi başlatalım dediler mesela. ben kabul etmedim.

ti ner
    tiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 44

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ben 31 martta sipariş verdim nisan 18 inde gemi Türkiyede olacakmış yani benimde umduğumdan önce geldi ben mayıs sonu bekliyordum ama dediğim tarihte burda yani Türkiyede olcakmış gemi ona göre aayarla işini Hayırlı olsun güle güle kullan

Geminin 18 Nisan'da Türkiye de olacağı bilgisini nereden aldınız? Bende 24 Şubat'ta sipariş vermiştim, belki benim araba da o gemidedir.

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Standart arsç

o zaman hafta içi ugrayip kapora bırakmak lazım dimi =) bu ay içinde zaten solemiştim bu ay değişmez fiyat ama ay snu diip oteki ayin başina sarkarsa sanirim o fiyattan hesaplanir o yuzden hafta içi gidip kapora bırakmak sanirim
    ben 18 ocak siparişinde 4.000tl verdim.sözleşmeyi yaparken tek,tek asis kit fiyatını ,arac rengini ,döşeme rengini fiyatını ayrıca yazdırdım,daha önce bayilerde fiyat araştırmasını yaparken bayilerden aldığım arkasına satış görevlisinin yazdığı fiyat,vade,renk,döşeme rengi,yazdırdıgım kartviziti bile götürdüm son dakika süprizi olmasın diye aracı 65 gün bekledim teslim sözleşme tarihindeki fiyatı asis kit,herşey dahil 31.000tl teslim aldığım tarihteki fiyat 33.750tl sözleşmenin avantajı
    Konu fiko tarafından (17/04/2011 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ti ner
    tiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 44

18 Nisanda bir gemiş gelmiş. peki bundan sonraki gemi ne zaman gelir? yada italya dan gemiler kaç günde bir geliyor?

güneş akbulut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

arkadaslar bana ay sonu teslim etceklerini soylemişlerdi sarkma ihtimali olurmu sizce peki?

KENAN YALÇIN
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Beyaz

Standart Araç teslimi

Ben bugün bayiyi aradım.Dedim forumlarda arkadaşlar teslimat konusunda 1-2-3 gibi aylardan bahsediyorlar.Bayinin bana cevabı hocam öyle bir şey olmaz böyle bir şey oılsa müşteriler bizi çiğ çiğ yer söylemi oldu.Bende sipariş formunu geçen hafta imzaladım ve kapora verdim.Bana söylenen yine teslimatın ay sonunda olacağı oldu.

güneş akbulut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Mutlu

Alıntı kartal3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bugün bayiyi aradım.Dedim forumlarda arkadaşlar teslimat konusunda 1-2-3 gibi aylardan bahsediyorlar.Bayinin bana cevabı hocam öyle bir şey olmaz böyle bir şey oılsa müşteriler bizi çiğ çiğ yer söylemi oldu.Bende sipariş formunu geçen hafta imzaladım ve kapora verdim.Bana söylenen yine teslimatın ay sonunda olacağı oldu.
    kredi basvurusu faln yapildimi pki ben sipariş formu doldurmadım kredi basvursuu yaptim onaylandı fakat ne sipariş formu nede kapora bıraktım bugun aradım ay sonunda dediler tekrar

Levent Taşkın
    puntolEVOli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 FBY 19
    Edilen teşekkür: 17

kredi basvurusu faln yapildimi pki ben sipariş formu doldurmadım kredi basvursuu yaptim onaylandı fakat ne sipariş formu nede kapora bıraktım bugun aradım ay sonunda dediler tekrar
    Alacağım aracı uzun süre hem forumdan hemde bayiden iyice araştırdım 30-31 Mart gibide Me..s oto ile telefonda görüşüp siparişimi verdim (Evo Kit ve Skydomlu) Kredi Başvurusu için istedikleri evrakları faxladım bu arada onlarda bana sözleşme metnini ve gerekli evrakları içeren bir mail attılar sözleşmenin eksik yerlerini doldurup imzaladım ve bayiye faxladım aynı gün kredim onaylanmış 3000 TL kapora yatırdım anlaştığımız fiyatı sabitlettirdim yaptığımız görüşmede Donanımlı araç olduğu için aracın İtalyadan 2 ay içinde geleceği yönündeydi.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Bilmiyorum ama bence müşteriye karşı mahçupta olmamakveya yalancı çıkmamak için de 8 veya 10 hafta sonra gelebilir diyorlar olabilir mi ?

güneş akbulut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum ama bence müşteriye karşı mahçupta olmamakveya yalancı çıkmamak için de 8 veya 10 hafta sonra gelebilir diyorlar olabilir mi ?
    valla olabilir çunku ben telefonda aradım arac vardı gittigimde arac satılmıstı saniyelerle ama kredi girişi yapildi yine hani aksilik çıkar diye o kişi aracı aldı benimde kredi onaylandı bana ay sonu aynı arabadan getrilim dediler tamam dedim yapilcak bişi varmi hayır efendim ay sonunda aracınız teslim dediler

güneş akbulut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

levent bey demin yazdigim gibi ilginç bi olay gelim kaporada bırakabilrim dedim gerek yok beyfendi dediler

güneş akbulut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Gülen Yüz

Alıntı puntolEVOli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alacağım aracı uzun süre hem forumdan hemde bayiden iyice araştırdım 30-31 Mart gibide Me..s oto ile telefonda görüşüp siparişimi verdim (Evo Kit ve Skydomlu) Kredi Başvurusu için istedikleri evrakları faxladım bu arada onlarda bana sözleşme metnini ve gerekli evrakları içeren bir mail attılar sözleşmenin eksik yerlerini doldurup imzaladım ve bayiye faxladım aynı gün kredim onaylanmış 3000 TL kapora yatırdım anlaştığımız fiyatı sabitlettirdim yaptığımız görüşmede Donanımlı araç olduğu için aracın İtalyadan 2 ay içinde geleceği yönündeydi.
    o zaman benim anladgm kadaryla sizinde yardiminzlla sipariş verildi ama fiyatı sabitlemedim o zaman ben ? yani ne sipariş formu ne kaporam var sadece ay sonu gelir diyorlar ama kredi anlasmalarini imzaladım onay verdim yani

Sayfa 1/2 12 SonSon