Muhtemelen konuşulmuştur ama garaj kısmının kaldırıldığını farkettim.
Sebebi nedir bilen var mı?
Muhtemelen konuşulmuştur ama garaj kısmının kaldırıldığını farkettim.
Sebebi nedir bilen var mı?
Evet bu konuda bende yöneticilere mail attım ama geri dönüş yapan olmadı, her kullanıcının online offline olduğunu gösteren yerdeki garaj butonunu geri istiyorum önceden olan ama sonra kaldırılan özellikleri ile forumda git gide grande punto araçlara benzemeye başlıyor..
skystar37@hotmail.com sizin mail adresiniz ise, 1-2 gun once size cevap yazilmisti. maillerinizi kontrol edin isterseniz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Maillerimi günlük olarak kontrol ediyorum ama ne yazık ki gelen bir mail yok, önemsiz e-posta kutusunuda kontrol ettim bulamadım. Ama nedenini buradan da olsa öğrenmiş olduk umarım kodlama ile ilgili sıkıntı kısa zamanda düzelir zira bu özellik ciddi anlamda güzel bir özellikti...
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
garaj bolumu versiyon yukseltme calismalari nedeniyle bir sure kapali.
suan versiyon uyumsuzlugu oldugu icin kullanimdan kaldirildi ancak calismalar suruyor.
serveri çok zorluyor geçenki kasılmalar garjdanmış erdide gecici olarak durdurdu..
Tamam, açıklamalar için saolun!
Araçları hazırlayalım o zaman. Yaz çalışmalarına ufak ufak başlıyorum.
Erdi bey bende size bir mail gönderdim lakin geri dönüşünüz olmadığı gibi bahsi geçen konu aynen duruyor,ilgilenmenizi rica ediyorum...
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...o-almayin.html
Mustafa bey ilgili konu icerisinde cok fazla mesaj var, 1 mesaj silinince biliyorsunuz yaygara kopartiliyor. ilgili konu ve beraberindeki onlarca mesaj silinince yer yerinden oynatirlar vallabence anket acalim silinsin mi kalsin mi diye, toplulugun kararina uyalim. yoksa yonetimi topa tutmak icin an kollayan arkadaslara gun doguyor.
Konu başlığını değiştirmek için ankete gerek yok sanırım...
basligi degistiriz onda sikinti yokne olsun baslik peki?
komple silinse yeri bence erdi hiçbişey olmaz rahat ol çünkü herkez bu konudan rahatsız bence ver ayarı gitsin
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Punto Almayın gibi bir başlık foruma yakışmıyor bence,üyenin aracında sadece city motor sorunu var ve eski bir model,üretimi kalmamış,buna uygun bir başlık seçilebilir.
Eski kasa puntomun direksiyon arızası...![]()
Mustafa bence kaldırılmamalı nedenı ıse su bır uye sıkıntısını problemını yazmıs kımılerı haklısın demıs kımılerı dememıs hatta uyeye kızmıslar ama yazan arkadas forum uylerıne agır,kufur etmemıs sadece sert bır sekılde sıkayetını dıle getırmıs.Baslık degıstırıle bılır ''2004 model punto cıty sorunu ''dıye olabılır bence ama konunun sılınmesı bence hos olmaz kıısnın sıkıntısına sansur koymak gıbı gelıyor bana
Konu ZAK1980 tarafından (20/04/2011 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Yaygara kopartan yokki erdi? Konu silinmez kilitlenir... Millet okusun konunun neden kilitlendiğini ve haklı haksızı herkez görsün erdi... Buraya konu açıp eleştirme yapmaya korkar oldu herkez... Ya konu siliniyor yada konu açan banlanıyor... Bu arada yönetimi topa tutmak için an kollayan kimse yok böyle düşünme... Bir konu açık durmalıydıki herkez içini boşaltsın ve konu hakkında düşündüklerini paylaşsın... Haklı haksız belli olsun... Şuanda Gülay Hanım hırsız yalancı dolancı olarak konu kapatıldı... Hatta konu silindi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri