geçmiş olsun ankaradaki minibüsler eskiye göre biraz azaldı eskiden devamlı birbirleri ile yarışıyorlardı.
Printable View
geçmiş olsun ankaradaki minibüsler eskiye göre biraz azaldı eskiden devamlı birbirleri ile yarışıyorlardı.
geçmiş olsun...
Allah beterinden korusun
bu aralar hepimize nazar değiyo herhalde geçmiş olsun arkadaşım...
Allah hepimizi beterinden korusun...
Büyük geçmiş olsun Ahmet.Aracın servisten çıktıktan sonra herşeyi unutursun; Fazla kafana takma...
Şiddete hayır!! :)Geçmiş olsun kardeş.
Geçmiş olsun, aracı servisten aldıktan sonra unutursun, aynı şeyi bende yaşamıştım içimden arabaya binmek gelmiyordu servise götürene kadar ama aldıktan sonra unutuyor insan, umarım son olur.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun..Arka kapı değişecek çamurluk boyancak büyük bi ihtimal böle olacak..Yapcak bişey yok artık..Olan oldu..Allah hepimizi bu tür olaylardan korusun..Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar..Kazasız hayırlı sürüşler olsun hepimize..
Kardeş geçmiş olsun canın sağ olsun üzme kendini
çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun!Zaten bu münübüsleri trafikten kaldırdıkları gün kurban kesicem.Allah tekrarından saklasın.Arabayı yaptırıp binince yine zevkle binersin. GP İLE HAYATA DEVAM!
geçmiş olsun
geçmıs olsun hakan..:(
kasko ne kadar ödedı hangı parçalar ne kadara değişti,durumdan bizi bilgilendirsen sevinirim.
Geçmiş Olsun ! Bende Arabami Henüz Yeni Aldiğim Gün Kaza Ya Uğradim
Salata'nin Teki Duran Arabama çarpti !
Sonra Mi Sonra Ortalik Birbirine Girdi Neyse ;
Nazarlik Dedim Geçti Gitti ...
üzülme Hayirlisi Olsun ...
geçmiş olsun.. sana bişi olmadı iyi ki..
ben de arabamı sewgilim gibi görürüm gözüm gibi bakarım ufacık çizikten uykularımdan olurum ama gel gör ki kaza yaptım.mahwoldum!! tampon çamurluk değişti. ilk başta değişen parçalar gözüme çok batıyordu.sanki ondan bi parça değilmiş gibi..sonra alıştım şimdi açıkçası hala eskisi gibi sewiyorum aşkımı :)
geçmiş olsun.
bu akşam izmire dönüyorum arkadaşlar..malum dersler var..ben babamdan bilgi aldıkça burda sizlerle paylaşıcam..henüz exper gelip bakmadı araca..evrakları tamamladım yarın bakacak..hayırlısı olur inş..
Geçmiş olsun. Bende bu akşam bi minibüsçünün altında kaldım. Hava yastıkları filan açıldı şimdi çok yorgunum fotoları yarın koyarım.
kardeş buyuk geçmış olsun
geçmiş olsunda ne bu minibüscülerden çektiğimiz ya kafayı yicem..walla ne diceğimi bilmiyorum..
gecmiş olsun valla yaa istanbul da araba kullanmanın vahsi bi dogada savunmasız kedi yavrusu olmaktan farkı yok .. bende dun nazarladım kendi kendimi arabamı cok seviyorum gozum gibi bakıyorum dedim anneme park ederken acıktan alamadım tek gidiş geliş karsıdan yolu ortalamıs bi bayan :S saka gibi dar yere herkesin capraz cektgi yere duz koyan bi volvo s 40 ın tamponuna goz gore gore cizdirdim sag arka kapıyı nasıl sinirlerim bozuldu isparkcıya kufur ettim sinirden para almaya hemen geliyosun adam cektirsene su arabaları vs... vs valla sinirlerim bozuldu hemen pasta cila yaptırcam ..