bütün kitleri aldınız sanırım değil mi?
Arkadaşlar herkese selamlar.
Yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyorum. Araç seçimimde çok yardımlarınız oldu. Punto Evo' ya karar vermeden önce Fiesta, Polo, Corsa arasında gidip geldim. Evo' nun en büyük avantajı dizel otomatik seçeneğinin olması. Tabii donanım olarakta çok başarılı. Bugün başlıkta ki araç için (1.3 mj 95 dualogic skydome) 38500 fiyat aldım. Aslında fiyatı biraz daha düşürmek istiyordum ama malesef geçen seneki rekor satış oranları malesef pazarlık paylarını da baya azalttı. Sizce fiyat nasıl? Dualogic vites hakkında da birçok şeyi forumdan okudum ama yine de özellikle kötü yönlerini anlatırsanız çok memnun olurum. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
bütün kitleri aldınız sanırım değil mi?
Özellikler sadece yazdıklarımla sınırlı. 1.3 mj 95 dynamic dualogic skydome. Bunu dışında başka hiçbir kit yok. Ekstrası sadece skydome.
Kitsiz fiyat.skydome var bence sadece.Lakin dualogic olmasından ötürü esp-asr-msr-hillholder standart geliyor Evo kitte eklense güzel olur aslında.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Dualogic şiddetle tavsiye ederim!
Hocam benim 3. puntom olacak bende fiyat aldım ama benim sipariş verdiğim 1.3 95 dualogic+Skydome + Evo kitli haliyle 31 martta 38.500 e bitirdik pazarlığı sipariş edildi sen ne zaman bu fiyatı aldın ? 1 nisandan itibaren fiyatlar ortalama yüzde 2 arttı , ben onu bilerek 31 martta bitirdim pazarlığı
Ben 1.4 HP Dynamıc Duologıc + Skydome kullanıyorum. Çok büyük bir sorun yaşamadım (Maşallah)
Duologıc yokuş çıkarken biraz sapıtıyor ama araca alışınca sorunları nasıl çözeceğinizi biliyorsunuz. Duologıc keyfini sürüyorsunuz.
Skydome ise mükemmel birşey. Yazın aç tavanı dolaş (Püfür ,püfür) kışın yağan yağmuru izle
Tek dezavantajı skydome açıkken herkesin gözleri senin üzerinde oluyor![]()
Vitesin kafası karıştığında manuel olarak müdehaleye izin vermesi güzel birşey,kullanımı çok keyifli bir araç...
Evo kitte olsa bence de çok iyi olurdu ama dediğiniz gibi nisan itibariyle fiyatlar arttı biraz. ben 3 nisan da aldım fiyatı. Gerçi ellerin de olan araç için fiyat verdi ama 1 lira daha düşmedi. Aklımda ki tek soru işareti tavanın biraz alçak olması. boyum 1.92 araca bindiğimde biraz sıkıntı oldu. Bir de rengi metalik beyaz. Sanki beyazdan çok griye daha çok benzyor. Emin olamıyorum. Beyaz olmasını daha çok istiyordum.
Bu arada herkese yorumları için çok teşekkürler.
bana kitsiz fiyat pahalı gibi geldi..
evet kitsiz olarak fiyat biraz pahalı siz özelliklerini iyice öğrenin satıcı ne verdiğini bilmiyo olabilir çünkü evo kit tüm özellikleri hemen hemen kapsadığı için eski satış mantıklarınıda değiştirmedikleri için söyleme ihtiyacı duymamış olabilirler
Tavsiyelerinize uyucam. Tekrar satış temsilcisiyle irtibata geçip özelliklerini tam anlamıyla öğrenmek en iyisi.
Aslında Evo Kit dahilinde ki cruise control, blue&me ve perde hava yastıkları dışındakiler çokta önemli değil. Ama olmuşken hepsi olsun tabii. Tekrar pazarlığa oturucam, evo çok beğendiğim bir araç sahibi olabilirsem güzel olacak.
38 çok para
42 ye dynamic bravo 105 hp dizel veriyorlar![]()
Tabii ki çok para ama limitleri son seviyede zorlayıp paramızın alabileceğinin en iyisini almaya çalışıyoruz. Ayrıca bizi bu konuda en çok seçime zorlayan otomatik dizel olması. Piyasada otomatik dizel olan çok fazla araç yok. Hele ki Punto sınıfında hiç yok. Aslında Hyundai Accent Era' da seçenekler arasındaydı ama daha kompakt ve biraz daha sportif görünümü olan bir araç tercih etmek istiyoruz. Zaten Accent' in BLUE versiyonu geldi. Çok daha güzel bir araba. Ama onun da dizel otomatiği temmuz gibi gelecekmiş. Neyse hakkımızda hayırlısı artık.
standart halini 36.5 a aldım kullanıyorum memnunum
5K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP Beyaz Skydome-Assıst Kıt -Pop Kıt 35000 TL 29 mart ta aldım.(Beyaz)Ben alırken aynısının otomatiği var dedi almadık.Alsaydım sana kalmazdı herhalde 2,5 ayda geliyorlarmış.tabi Zincirlikuyu dan aldıysanız.
Öncelikle 42 ye verilen bravo da cam tavan ve otomatik var mı bi tartmak lazım, bir ikincisi hakkaten de bayi yetkilileri çoğu evo kit paketini tam olarak bilmiyo hala , yok esp, yok asist kit , yok başka diye ayrı ayrı ekliyorlar ben kaç kez uyardım, ikinci bir mevzu benimde boyum 1.90 ama geçen bir dostumun evosuna (o da benim önceki evomu beğenerek almıştı) cam tavanlı almış bu kez ben test ettim dedim bu sefer camlı olsun, bir ikincisi ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM Kİ EVO KİTİNİ ALAMASANDA HIZ SABİTLEYİCİ ALMAN ÇÜNKÜ UZUN YOLDA HEM YORULMUYORSUN HEMDE İNANILMAZ YAKITTA TASARRUF SAĞLIYOR,BEN ÖNCEKİ ARACIMLA 126 KM Yİ YALNIZCA 15.42 TL ye gitmiştim YOLUN YÜZDE 95 İ HIZ SABİTLEYİCİ İLEVE DERİM Kİ KESİNLİKLE OPAK YANİ BEYAZ !!!!
Atila bey önc aracınızı güle güle kullanın , daha önce 75 lik kullandınız mı, kullandıysanız, 95 lik ona göre ne kadar atak, çok merk ediyorum, ikincisi yakıt değeri ?bu arada arkadaşlar gümüş anahtar sahibi old için fiyattan mesaj gelmişti 750 tl ye varan indiriminizi fiat show alın diye ilgili bayiye ilettim ilave indirim daha uyguladılar yani aracım, skydome+ evo kit + 95 dualogic haliyle 38.000 e geldi ama 31 martta aldım son gün mesai bitmeden
Cemal köle kardeşim ; inşallah gönlünüzün istediğini hakkınızda hayırlısıysa nasip eder mevlam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri