ben kia ve focus derim özellikle beyaz focus sunroof lu titanium paket ise gerçekten tadından yenmez geçen hafta kia ya gitme şansım oldum yeni rio ve ceed gerçekten çok güzel arabalar..
Printable View
ben kia ve focus derim özellikle beyaz focus sunroof lu titanium paket ise gerçekten tadından yenmez geçen hafta kia ya gitme şansım oldum yeni rio ve ceed gerçekten çok güzel arabalar..
.
vw ile benim 1.3 95 lik arasında bir kapışmam vardı, aracımda biraz yük olduğu için aracı sollayamadım ancak peşinden de ayrılmadım, sadece 1.6 olduğu için rampada kendini belli ediyor, az önce değerlere baktım jettanın 1.6 sı hızlanma 11,2, max hızı ise 189 yazıyor,
Benim aracım ise 11,7 max hızı ise 179 yani toplam hızda arada 10 km hız var, yükleme imkanı olsaydı jetta ile olan kovalamacayı sizlere izletmek isterdim, birde benim dezavantajım kışlık lastiklerimin olması, yere daha fazla tutunduğu için hızlanmalarda ağır kalıyordum...bence çok büyütülecek bir araç değil jetta
dünyanın ilk dizel motorlu hybrid aracını peugeot yaptı zaten...
İlk dizel hibrit satışta
.
aslında kullanışlı ve tam alınabilir bir araç...ama ülkemizde vergiler sağolsun...2.0 163 hp dizel motor ve 37 hp elektrikli motor var...
toplamda 200 hp ve 4 çeker 3008 çok çok iyi...
ben golf derim. bu sınıfta en kalitelisi
.