Hayırlı olsun. Ben de düşünüyorum bakalım. Satarken bir kısmı döner geriye ne de olsa. garanti kapsamındaki araç daha kolay satılır.
Printable View
Hayırlı olsun. Ben de düşünüyorum bakalım. Satarken bir kısmı döner geriye ne de olsa. garanti kapsamındaki araç daha kolay satılır.
hayırlı olsun ali abi.
2 yıl 130.000 km uzattırırsan 570 ytl 6 taksit.
ben de düşünüyorum uzatmayı.
acaba garanti koşulları deişio mu? şu parça girmio bu parça girmio demesinler?
sağolun arkadaşlar
pek de bişey fark etmiyormuş o zaman
seneye Allah ömür verirse bakarız ...
garantiyi uzattırmayacak gibi değil ki yavv :)
Arabayı satacak olmasaydım eğer bende uzattırmayı düşünürdüm..Hayırlı olsun
puntolar artık 5 yıl garantili
Bizimkiler değil ne yazık ki!!
04 ocak 2008 de rabamı aldım bana 2 yıl garantiya ek olarak 3 yılda hediye granti verdiler fakat buna dair bilgisayarlarımızda kayıtlı dediler siz ne düşünüyorsunuz?
merhaba arkadaşlar.Fırsat buldukça sitemizi ziyaret etmeye ve bilgi paylaşmaya çalışıyorum.Ben bugün garanti uzattırdım.2+2 yıl yada 130.000 km.İndirimden önce yanlış hatırlamıyorsam 550 yada 570 civarında idi.Benim ilk Fiat marka aracım olduğu için Bronz anahtar sahibiyim.Anahtar indirimiyle 517 YTL ye garantiyi uzattım.Garanti uzatmak isteyen arkadaşlar indirim için mutlaka hangi anahtar sahibi olduklarını öğrensin ve ona göre işlem yaptısın.
arkadaslar benım anlamadıgım bu lıstede 1 yıl ıcın 280 ytlmı?
1 yıl uzatmaya 330 ytl verdim daha sonra satmazsam 2. yıla 250 ödeyerek alabileceğim yani bir zararım olmayacak ..
Bende 1 yıl 310 verdim.6 taksit yaptırdım.3,5 ytl falanda paropuan verdi :)
Bugün servise uğradığımda Eskişehir Birmotun sevilen servis müdürü Murat Bey, bu ay için Koç personeline 2 yıl garanti uzatmanın % 50 indirimle 280 YTL olduğunu söyledi ve ben de garantimi bu vesileyle 4 yıla uzattım.İmkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Bende uzatmayı düşünmüyordum ama fiat bu bellide olmaz,arabanın direksiyonu döndürdüğümde ses gelmeye başladı servise götürdüm sol tekerliğin tarafındaki rulmanı bozulmuş garantiye girdi ve yapılacak şimdi(zamanın yoktu daha yaptırmadım ama onay aldım) Arabamın garantisinin dolmasınada az bir süre kaldı(24/0/2008) Yaptırmayacaktım ama arada kaldım şimdi,sordum servise 559 milyon dediler bonusa 6 taksit gelde işin içinden çık şimdi.
word ve bonus a 10-12 taksit imkani var.....
Yapma be Müslüm.
Word e 6 yı zor yaptırdım,yeni mi başladı o kampanya tüüüü...
yapsa yapsa müslüm yapar arkadaşlar :D şehir dışındaki arkadaşlar kredi kart ile buralara gelmedende uzatmada yapabilirsiniz müslüme müracat, ben fazla uzak olmasamda telefonla kasko yaptırdım oluyor :D
Aracımı aralıkta aldım, almadan garantiyi uzat 550 ytl dediler serviste, bende dedim param yok sonra uzatırım dedim ama 1 ay içinde uzatmassan birdaha uzatamassın dediler, neyse dedim birşeyler yaparız dedim aradan 1 hafta geçti bir baktım benden sonra satılan araçları 5 yıl yada 130.000 garanti ile satıyorlar, resmen oha dedim :D hemen aradım 4442255 i ardındanda doğru fiata gittim garantim tam 5 yıl ve 130.000 km garanti altına alındı hemde ücretsiz bir kuruş vermedim :D