Senin yaptığın hesap normal satış fiyatından %37 düşerek bulmuş olduğun 23 bin lira. Ancak %37 o şekilde hesaplanmıyor. Aracın ham fiyatı üzerinden , yani kdv ve ötv eklenmemiş fiyatı üzerinden %37 hesaplanılarak yapılan bir indirim . Tahmini olarak söylüyorum 37 bin liralık bir aracı 27-28 bin lira gibi bir rakama alabilirsin. Ancak bayiler satış fiyatlarının detayını net gördükleri için onlar daha doğru hesap yaparlar.
Ben nasıl almıstım anlatayım ;
Bayı fıyatı 34 bın idi bayı muduru arkadaşım oldugu için (kartaş) 30.500 son sana olur demıstı bunun uzerınden ötv düşüşü oldu plakalar dahıl 23.250 nakıt para verdım .....
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri