arkadaşlar tabiki dynamic active'nin bir üst paketi + ları var ama anlatmaya çalıştığımız active'nin bomboş olmadığı bu tabir bence yanlış...
arkadaşlar tabiki dynamic active'nin bir üst paketi + ları var ama anlatmaya çalıştığımız active'nin bomboş olmadığı bu tabir bence yanlış...
TSİ Jetta.
Active kime göre neye göre boş yada dolu asıl soru bu. Yıllarca 90 model Doğan kullanan biri olarak Active bana göre gayet dolu bi araç Talebim belliydi arz edilenden gayet memnunum...
Grey Goose ...
Evet start&stopla alakalı shift. donanımla alakalı değil.
Bence active-dynamic tartışması yapmanın hiçbir anlamı yok. Donanımdan zarar gelmez hiç bir zaman... (Fazla mal göz çıkarmaz misali )
Aslında bütçeyle alakalı biraz.ama işin birde öbür tarafından bakarsan alırkenki 2000 TL farka aradaki opsiyonları alamamak.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Abi bu shift ne yaw bende dyn. var ama shfit i anlamadım biri açıklar mı
aile babasi ve yasli ne alaka dynamic almak icin anlamadim...para ve keyif meselesi,ben dynamic aldim birde spk ve ak aldim demekki ben gidiciyim daha yasliyim...insanlar secsin diye donanimlar cikmis...ayrica active ile dynamic donanimlari kiyaslamayin active hangi opsiyonlari koyabiliyorsun o bile kisitli
kardeş biz active dynamic kıyaslaması yapmıyoruz,aradaki farkı biliyor herkes,ama kimse benim arabama bomboş diyemez...
yaw zaten bomboş diil tabiki, shift konusundan donanıma geliniş bu da saçma...start&stop varsa shift vardır
Merhaba benim linea 1.3 active plus shift vites yükseltme düşürme göstergem çalışıyordu aniden kesti sebebi nedir ?
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri