değerli forum arkadaşlarım...Henüz 1 haftalık evo kullanıcısıyım uzun bir zamandan sonra fiat ı tercih ettim donanımından dolayı uzun soluklu incelemeler sonucu verebileceğim para kadar en iyisini yapmaya çalıştım sonuç fiat punto evo oldu...aracımı teslim aldım uzun uzuzn anlatılan aracımın özelliklerini denemek için trafiğe çıktım bir iki kırmızı ışığa geldim start-stop deneyeceğim bir türlü beceremedim ertesi gün soluğu serviste aldım malum birde yan çıtalar sorunum vardı daha önce yazdıklarımı okuyan arkadaşlar bilir, neyse serviste bir şok la karşılaştım aracımda evo kit yokmuş nasıl olur filan derken bu 1-2 ay içerisinde gelecek olan ve televizyonlarda reklamı çıkıp duran yeni nesil evo imiş ve fiat bu yeni nesil araca daha önce opsiyonel olarak sunduğu bir sürü özelliği evokit adı altında toplamış ancak kendi web sayfasında yeni nesil evo özelliklerini vermeye başlamışlar birde birmot sayfası var onda tüm model özellikleri ve fiatları yazmakta ben yeni nesil evo parası verip asist kit multi medya ve skydome özellikleri olan aracı almışım şimdiki durum şu 2 ay sonra yeni nesil evo yu verecekler büyük yanlışlık yapılmış tabi bu işlem için maalesef değiş tokuşda tekrar para vermek zorunda kalıcam ama bunu yapmak için yeni aracı sipariş etmek zorunda kaldım...ama allahtan yeni aldığım bu evo ile ilgili hiçbir sorunla karşılaşmadım maaşallah tıkır tıkır çalışıyo aracınızı alırken aman dikkat edin bir heyecana kapılık yanlışlık yapmayın...saygılarımla