merhaba arakadaşlar..
ben 5K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP alacagım..
bunun içinde opsiyonlar olarak neler var yani bu model full'ümüdür..
SKYDOME, ASSIST KIT, EVO KIT iceriyor mu?
bide start stop özelligi yazmıyor oda varmıdır..
merhaba arakadaşlar..
ben 5K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP alacagım..
bunun içinde opsiyonlar olarak neler var yani bu model full'ümüdür..
SKYDOME, ASSIST KIT, EVO KIT iceriyor mu?
bide start stop özelligi yazmıyor oda varmıdır..
aman dikkat edin evokit yeni nesil evo larda fiat bu kit leri bir araya toplayarak evo kit olarak çıkarması en güzeli alacağınız aracı görebiliyosanız gözünüzle iyice bir bakın skydome açılır tavan ayrı bişey evokit asist kit i de içeriyo...beni yanılttılar ve aracımı 2 ay sonra değiştirmek zorunda kaldım bu özellikleri iyice belirleyin
Merhaba,
Punto Evo 1.3 m.jet Dynamic trafik sigortası metalik boya dahil:33.400
Evo Kit:.2.100
Asist Kit:400
Skydome:1750 tl
Evo Kit donanımı:Yağmur sensörü,perde hava yastıkları,cruise control,ışığa duyarlı otomotik kararan iç dikiz aynası,Blue-me,hı-fı ses sistemi,Blue&me tomtom navigasyonön hazırlık,gövde rengi yan çıtalar,tamponlar üzerinde karbon gmrünümlü koruma bandı.
Asist Kit:Yağmur sensörü,cruıse control,ışığa duyarlı otomotik kararan iç dizkiz aynası
Bilgilerinize
evo kit varsa assisk olmazki zaten, assist kit "Evo Kit" in içinde var
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
koç grubu çalışanımısınız.Yada Koç ailem kartınız var mı?Fiyatlara 1 le 1.5 arası zam geliyor.Halen eski fiyatdan veriyoruz.
33.750 saydınız özellikteki bir araç için çok iyi bir fiyat yalnışlık olmasın...
Bilginize.
Pazarlık tabiiki öndemli ben bir satış danışmanı olarak.Size bu aracı bu fiyata veriyorlarsa bence hiç kaçırmayın...
Evo kit yada asist kit ikisinden birini tercih etmelisiniz tabiki.Evo kit daha kapsamlı.
Kısacası,
ü EVO KIT:Gövde Rengi Yan Çıtalar, Tamponlar Üzerinde Karbon Görünümlü Koruma Bandı, Yağmur Sensörü, Cruise Control, Işığa Duyarlı Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası, Blue&Me, Hi-Fi Ses Sistemi (Otomatik Vites Versiyonlar Hariç), Blue&Me TomTom Navigasyon Ön Hazırlık, Aktif Ön Kafalıklar. (Dynamic)
Asist Kit:Yağmur sensörü,hız sabitleyici,,otomotk kararan iç dikiz aynası,
Aralıkta 30000 e almayanı dövüyorlardı %10 üzeri artış var.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
saolun arkadaşlar cevaplar için
anladıgım kadarı ile evo kit ve acılır tavan için ek üçret ödemem lazım
dün fiyat listelerine baktım. ortalama 750tl zam gelmiş
halen mart ayı fiyatlarından veriyoruz...
Dün ve bugün bende birmot ve diğer fiat bayiine gittim kardeşime araba alacağız fiorino emotion 1.3 75hp 31.000tl diyorlar fiyatlar yükselmiş...
Maalesef verilen fiyat,yani 31.000 fiyat Mart ayı fiyatı Nisan ayı fiyatları henüz gelmedi.%1ile %1.5 artış olacak.
Fiorino 1,3 m.jet 75 hp emotıon metalik boya trafik sigortası dahil 31.000 fiyat.Marşbiyelin fiyatı şuan aklımda değil ama yarın size bildiririm.
Elde kalmış olabilir dediğiniz gibi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri