Yarın benzine zam gelecek arkadaşlar...deposu boş olan veya yarım olanlar doldursunlar..
Yarın benzine zam gelecek arkadaşlar...deposu boş olan veya yarım olanlar doldursunlar..
Valla diyecek birşey bulamıyorum, hakikaten bulamıyorum.
haberi nerden aldiniz? Kac kurus zam gelecekmis bellimi bunlar...yaziklar olsun...bu ulke adam olmaz...Atam goruyormu acaba...
Bncede yapsınlar seçimler yaklasıyor bır suru masraf olacak buzdolabı ç.makınası vs
I ' m c a p u l i n g . . .
dozunu kaçırdılar.bunun aslında hukuksal mucadelesını vermek lazım.türk insanı sineye çeker.çekmemek lazım.koyun gibi herşeye eyvallah diye diye kanımızı içtiler...
daha bunlar ii gunlerimiz, bu secimden sonra gorun siz bide arkadaslar...daha ne ki bunlar,bizim beyincikle yasayan halkimiz oldugu surece bu boyle gider,beyin meselesi...
Bize heryerden geçiriyorlar... Peki bu ülkede 15-20 milyon civarı araç varsa hala neden kimsenin sesi çıkmıyor... Ve hala bu durumdan memnun olanlar var... Hastanede sıra beklemiyorlarmış çünkü... çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorlar...
bana full petten msj geldi. bu gece 24 ten sonra benzine zam gelicek diye deponuzu full akaryakıt ıstasyonundan ucuza doldurabılırsınız dıye..
onrky
1.4 starjet 95hp
Hakkımızda hayırlısı olsun,çok can sıkmaya başladı bu zam işi...
yine mi ZAM.... bu gidişle arabamıza da binemeyecez...
5 koy 1 gerı al ,gerı 10 koy...böyle böyleeee koy'un olduk
I ' m c a p u l i n g . . .
Konu PeterPAN tarafından (23/03/2011 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
bakacaz görecez arkadaşlar! dün 20 tl almıştım şimdik kapının önünde pazar günü bitirene kadar kullanacam kısmetse![]()
mecbur olmadıkça binmeyin, bakkala bile arabayla gitmenin alemi yok. yavaş yada hızlı benzin tüketimi %20 azaldığı vakit o zaman bu ranttan pay alanlar ve bunu bize reva gören yöneticiler günlerini görecektir.
d,i,ya şöyle ses getirecek bir eylem olmadı...
en güzeli araçlara binmeyin...1 hafta binmeyin...bak nasıl geri adım atacaklar...2 hafta binmeyin... çok zor değil...biraz sabır..sadece
600 metre mesafeye bile adam evinden iş yerine gidiyor...var mı ötesi ??????
diğer taraftan...benzine bu kadar zam geliyor...yollarda araçlar eksilmiyor...tam tersi trafige her ay 200-300 yeni araç giriyor...
araç satışları krediler yüzünden patladı...2-3 ay sonrasına gün atıyorlar...
bu da ayrı bir paradoks....
dünyanın en pahalı akaryakıtını sattıkları için protesto ediyorum esefle kınıyorum teessüflerimi sunuyorum... elimden bu geliyor...olsa dükkan sizin...
Fullden mazot aldığımda numaramı almışlardı bilgilendirmeler için ama daha hiç mesaj atan olmadı...
bu arada hiç şaşırmadım lpg ye de sağlam bişeyler bekliyorum...
Keyif BMW'Dir...
bu sene ki hedef 900.000 bin araç satmakmış....
Keyif BMW'Dir...
Söylenecek söz kalmadı.
toplu eylemler yapmadığımız sürece bu bize müstahak bence
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri