albea ile 195 km hız yaptım cok rahat multijet punto evomla ise 170 i çok rahat gördüm yolum olmadğı için gaz kestimmmm her türlü gider bu arabalar
Printable View
albea ile 195 km hız yaptım cok rahat multijet punto evomla ise 170 i çok rahat gördüm yolum olmadğı için gaz kestimmmm her türlü gider bu arabalar
Aynı araca bende sahibim benim araç 7300 km de.Geçenlerde DENİZLİ ANTALYA yaptım 90-100 km aralığında 4.3 ü gördüm üstelik klima açıktı.Ama ilk başlarda şehir içinde 7-8 hatta 8.5 u bile gördüm.Bu değerler benimde moralimi bozmuştu.Ben her zaman diyorum aracı yeni aldığınızda araca özellikle motoru ısındıktan sonra yüklenin Yüksek devirde kullanmanın faydası var.Ben bunu 0 aldığım Palıo dada denedim bu aracımdada ilk kilometrelerde yaptım.Faydasınıda gördüm Araç Aydın İzmir otoyolunda 190 ı gördü.Zaten bayağı bir 150-160 aralığında kullandım.Devir 4000 lerde seyretti. Araçta 7000 devir var korkmayın zaten birşeyler olacaksada ilk kilometrelerde olsun.
katalogunda 3.5-5.2 şiçi-ş.dışı yazıyor benim aynu model arabada. şu an daha 100 km bile olmadı. ve şehir içinde 8 ile başlayıp 7 ye düştü. serviste tanıtım yapan arkadaş bir kaç depo çok yakar dedi. hız meselesine gelince. ben dün çevre yoluna çıktım, 5. viteste bastım bastım düz yol..100'ü zor gördüm. özellikle açayım diye motoru çıkmıştım. sonuç bu.. umarım geçicidir..
ya 130 u gecmeyen aracmı kaldı artık piyasada şahinler 150 160 yapıo
devirleri yerinde kullanırsak bu arabalar bu motora en iyi performansı veriyor
2008 multi 160 ..yol bitti belki 180 i gorurdum.