alttan sacı görüyorsanız veya çiziklere tırnağınız giriyorsa pastayla düzelecek bişi değildir, rötuş gerekir...
Arkadaşlar otoparkta park ederken dalgınlık sonucu arka çamurluğu sürttüm. Çizikler var ama pastayla geçecek gibi yalnız tırnak kadar bi yerde boya çıkmış. Altından metalik parlak bir yüzey görünüyor. Bu kısma rötuş attırmazsam paslanma yapar mı? Görsel olarak pek dikkat çeken bir yerde değil paslanma yapmassa öyle bırakıcam. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
alttan sacı görüyorsanız veya çiziklere tırnağınız giriyorsa pastayla düzelecek bişi değildir, rötuş gerekir...
Derin olan çizikler zamanla pas yapıp etrafındaki boyayada zarar verebilir... Servise götürün ufak bir macunla doldurup zımparalatıp ufak rütuşla halledebilirsiniz...
çizik derinse paslanma yapıyor maalesef...
Çizikler derin değil de sadece tırnak kadar bi yerde boya çıkmış. Sigortam Anadolu Sigorta, mini onarım hakkım var.Otoking mi tavsiye edersiniz yoksa servis mi?
cızıgın derınlıgı ıle alakalı bır olay paslanma esasında kasanın ustundekı boya bır aksesuvardır kasayı koruyan katoforez ve fosfat en sonundada sacın ustunde bulunan galvonızdır
kasko delinince ne oluyor? açıklar mısınız
acemi sofor
ilk yıl için yüzde otuz indirimden oluyorsun. bunun yanında yılda iki kazadan fazla yaparsan kasko yenilememe hakları var. o yüzden kaskoyu büyük onarımlara saklıyorum. allah göstermesin tabi...
yarın servise sorcam fiyat fazla gelirse autokingden randevu alıcam.mini onarımdan boya yamaları ücretsiz yapıolar. evime uzak olduğu için autokingi tercih etmedim şimdilik...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri