aynen katılıyorum valla... giulietta bakıyorum direksiyon üstünde ki tuşlar benim gp ile aynı...segment atlayınca insan kalite farkını görmek istiyor...
Printable View
Focusun tek artısı; ikinci eli bravoya göre daha iyi.Kalite, motor sesi, güvenlik ve konfor Bravoda.Dizel araba alacaksan 6 vites ten aşağı olmayacak.Focus ta 5 olduğundan bağırıp duracak uzun yolda.Onun için B R A V O
mert kardeşim bravoyu küçümseme bende senin gibi katı baktım ama temin ederim boş makina değil dostum kendi düşüncem işçilik olarak focustan iyi ve artıları fazla
abi küçümsemedim ama focusla karşılaştırıldığı zaman focusu yabana atmamak lazım bravodan çok üstün bir araç.. dükkanımız olduğu zaman çok bravoya bindim çoğunu kullandım test ettim biliyorum ve kullanmadığım araba yoktur hemen hemen hepsinin dezavantajlarını biliyorum mesela bravoda aynadan arka cam zor gözüküyor,plastikleri kalitesiz biri çıkıp desinki içi focustan daha kaliteli
focus ne bir içecekmi..şans eseri dün bir adet içmem gerekti aman Allahım bu kadarmı balt,hönk bir araç olabilir..tercih kesin bravo.ancak su an ki fiyatlara bakıldıgında acıkcası direkt giulietta
burda fıat oldugu ıcın bravo yu tutmaya gerek yok ben FOCUS dıyorum bravo ve focusu ayırt edebıleck kadar cok kullandım
focus titanyum ise işler biraz değişir ancak kimse kusura bakmasın focusun rezalet ses yalıtımı ve plastik kalitesi var. sony radyolu sistem konsolu hoş gösteriyor ancak bravo nun içi daha şık. yol tutuş olarak focus daha iyidir çünkü süspansiyonu daha sert buda konforunu düşürüyor. ayrıca multijetin tdci dan daha sorunsuz olduğuda ortada. tdci alıp yok hava yaptı yok ses yaptı uğraşmak istemem doğrusu. fordclub da dizel focus hakkındaki sorunları okuyun derim. ek olarak focus da bravoda bayırı gördümü 240 yapar. benim punto elmadağdan inerken 200 e değiyor ibre :)
bravo hem iç dizayn ,hem motor teknolojisi,hem donanım açısından focus'a üstünlük sağlar.focus'un ikinci el dışında bi artısı olmaz.yol tutuş derseniz bravoda iyidir.motor teknolojisini hiç konuşmayalım derim.common rail yakıt besleme sisteminin mucidi fiat'tır.görüntü açısından ise focus eski şahin doğan gibi nerdeyse
e bravo yani :)
Alfa'nin D.N.A teknolojisi yeter...
:)
güzeeel yani siz sanıosunuzki 100000tllik passatla 30000 tlilik golf farklı parcalar kullanıyor.anladım :D seri üretim sisteminin mentalitesi budur zaten bir parcayı birden cok iste kullanabilmek.dikkat edin her marka kendi grup araçlarında aynı malzemeyi kullanır burda amaç düşük maliyet yüksek kalite.yol tutus falan denmis de merak ediyorum hic aynı viraja focus ve bravoyla 90da girp denedinizmi yoksa sehir efsanesine ayakmı uyduruyorsunuz.yani sonuc olarak su dunyada bana hitap eden son marka ford acıkcası lada bile daha yakın duruyor maalesef.
abi sakın bana fiatı savunma fordu sevmem heleki fiestasını hiç sevmem ama iş focusa gelince orada durucaksın sanırım sen hiç focusa binmedin galiba kalkıp bana bravoyu savunuyorsun içindeki plastik kalitesi focustan daha iyi diyorsan sen focusa binmemişsin demektir.gene söylüyorum 35 40 lira para vericem bravo alıcam içinde kullanılan plastik kalitesi puntoyla aynı olucak yok öyle yağma adam gibi yapsınlar sonra gel bana bravo daha iyi de