arkadaşlar iyi günler , umarim konuyu dogru yere açmışımdır. coilover için detayli bir araçtirmaya girdim birkaç gündür. tr'deki kaynaklarin fiyatlarinin cok yüksek olmasi beni arayişimi yurtdişinda yapmama sebep oldu diyelim.
bir tavsiye ve araştirmalar silsilesi sonucu ingilterede jom marka bir coilover'in varligi bilgisine ulaştim.
bu da linki:
Fiat Grande Punto 1.2/1.3/1.4/16v/1.9 Coilovers 741029 on eBay (end time 26-Aug-10 15:19:12 BST)
her neyse , 250 sterlin'lik fiyati ile gerçekten çokçok uygun bir ürün. hatta ürünü üretenlere , satanlara , kullananlara bile maiiler attim , ulaşmaya çaliştim bir şekilde. ve herhangi bir olumsuz geri dönüş almadim şimdilik. en zindan jom coiloverler ile alakali..
asil sorun pay-pal ödeme ve gümrükte takilma sorunsali ile ilgili. bir abim dediki , ürünün faturasini düşük yazdirmaya çaliş , olmazsa bir başka yolda ürünün üzerine 'SAMPLE PRODUCT , NO COMMERCİAL VALUE! YAZMAKMİŞ. YAni demek istedigi teşhir numune ürün , bir deger taşimaz yazmaliymişiz..
şimdi sormak istediklerim şunlar;
jom coiloveri duyan gören bilen ,
ebayden sıklıkla alişveriş yapan,
ebayden böyle büyük meblali ve büyük kutulu ürünleri sık sık getirten ,
yok arkadaşim gerek yok bn ingilterede yaşiyorum zaten bn bavula atar getiririm sen bna parayi gönder=
diyen arkadaşlar yardimlarini esirgemezlerde sevinirim
saygılar ,
salim cinisli
Yer imleri