doğru söylüyorsun abi arabanın üstüne yukardan çöp atanlar bile var...
Arkadaşlar çok sinir olduğum bir durum var o kadar para veriyoruz mal canın yongasıdır arabayı yıkattırıp evimizin önüne ya da bir yere koyuyoruz sağolsun bazı hanımlar üstüne arabanın balkondan aşağıya doğru halı silkeliyolar arabanın üstünde saç kül susam ne ararsanız mevcut oluyo sabır zorluıyorlar lütfen bu konuya dikkat edelim balkona silkeleyin halınızı sonra su dökün böyle temizlik olmaz süpürge ile süpürün![]()
doğru söylüyorsun abi arabanın üstüne yukardan çöp atanlar bile var...
benim eski doblonun tavanına kiracının çocuğunun 3 tekerlekli motoru düşmüştü![]()
bizim bi tanıdğın arabasın üstüne çatıdan pitbull düşmüştü pitbullun ayakları kırılmış delirmelik birşeydi
Bir keresinde 6 kattan ayağımın dibine balta düşmüştü,bir keresinde de 3.kattaki komuşu sofra bezini silkelemişti 1 metre önüme makas düşmüştü,utanmadan sepet salayımda içine koyuver komşu dediydi...![]()
Harbiden utanmazlık Mustafa Abi.![]()
benim aracın tavanına balkondan artık ne atmışlarsa tavan da göcük var![]()
Benim eski sahinin tepesine canak anten dustu![]()
Elbette aralik diye bisi var bence bir sey sirkelemeye en uygun yerler yada yoksa bu tarz seyleri sirkelem icin gunduzu ve assaida bisi olmamasina dikkat etmek gerek..
Benimde eski aracımın üzerine koşu bandı düştü
Şaka yapıyorum da milletin neler düşmüş ya öyle hayret ettim bence çöp falan bunları dert etmeyin pitbull nasıl düşer abi arabanın üstüne![]()
bi de ben kadın atıyom balkon yıkıyo oluyo arabanın üstüne suyu gelmiş eline alıyo beni görünce hortumu arabanın üstüne su tutuyo o sırada delirmeye başlıyom çok temiz ya hanımefendi balkon temiz olsunn ev temiz olsun ben paranın para olduğu zaman bir yığın para vermişim umrunda değil ne olmuş ki diyo komşu olmasak gerekeni söylicem de
balkonda sigara içmiş vatandaş tavanda tüm külleri ve izmarit.... sinir olmuştum ya, şükür ki izi kalmamış
benim evomun tavanınada manyak bi komsu camın kenarına tas koymus o düştü,tavanda göçük oluştu, gösterdim servise tavanın komple boyanması gerektiğini söylediler, vakumla cekme olmazmıs,sac egilmiş cünkü bende vazgectim,onlarda bosver dediler araban kaza yapmıs muamelesi gormesin satarken dediler. simdi ole geziyom tavanda gocukle,gorunce sinirim bozuluyo.
Babamın arabasının tavanınada pvc pencerelere takılan sineklik düşmüştü. 2 küçük göçük hala durur tavanda![]()
benim arabanın üstüne öküzün teki boya dökmüş görünce bunu yapanın beynini nükleer bombayla havaya uçurmalıyım dedim neyse ki kolonyalı mendille çıktı yağlı boya değilmiş yakındaki çöp kovasına 3. kattan sallamış boya dolu bidonu benim arabaya damla damla vurmuş arkadaki BMW komple gitmiştiyandaki binaların camlarına bile gelmiş topluca girişmek lazımmış aslında arkadaşa
sizin gene iyi bizim arkadaşın arabasının tavanı komple boya olmuştu komşunun biri balkonu kendi boyamaya kalkmış tabi tüm boya arabanın üstünde hiç dikkatte etmemiş sonra pasta cila yaparlar geçer diortabi arkadaş delirdi komple tavanı karbon kaplattı bahaneyle benimde komşular saolsunlar dikkatliler bu konuda ama bi komşumuz var ki kedi hastası 30 kadar kedi var apartmanın etrafında hepsine bakıyor kedilerde yüzsüz arabanın üstüne çıkıp yatıyor arabaya çıkarken ön tarafından çıkıyor çıkarkende tırnaklarıyla çiziyorlar sonra hayvanlara iyi davranın diyorlar hangisine iyi davranıcan insan görünümlü olana mı yoksa gerçekten hayvan olana mı ?
ben küçükken taş atmıştım balkondandedemin tempranın cam kırılmıştı
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
benim yada arabamın başına bişey düşmedi ama konu başında ki şeye gıcık oluyorum sikelemeyin kardeşim.. cadde üstünde halımı silkelenir belki benim dükkanın üstündekiler duyarda yapmaz...
vayyy beeee neler oluyor neler...
bir halı silkeleme...ardından yaşadıklarımıza bakın...utanılacak bir durum...kızılacak bir durum...
halı silkeleme kadar saçma bir şey yok
elektrikli süpürge yok mu ? var...
çalı süpürge yok mu ? var...
gırgır denilen ufak alet yok mu ? var...
eee daha ne demeye halı silkelersiniz...yorgan battaniye çarşaf yemek örtüsü üst baş vs.vs.
bunlar temizlik manyakları
akşama kadar evde canları sıkılıyor bu yüzden ne yapacaklarını şaşırıyorlar...
git süpür evini...yoooo ille çırpacaklar sallayacaklar...balkona asakcaklar...
ya bir gün olsun balkonda...hiç bir şey çırpmadım....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri