süpermiş :D :D
Printable View
Adamlar cumadan uyardı kardesım bu adamın aklı nerdeymıs....Tabı evden dısarı cıkamıyodur yollar kapalı mobesselerden seyredıyodur
dün 10 km lik yolu 2.5 saatte gelmiş,görmediğim kadar çok kazayı görmüş biri olarak harbi kar yağışını hissettim :)
ben daha böyle kar görmedim dobloya zincirleri taktım yolda kaldım :D yuhh ama çok zevkli yauu :D
"yolları tuzladık inanmassanız yalayın" Melih Gökçek
Depoyu doldurdum 2 günde 1 haftalık mazot gitti ama değer ya hele boş bir avm garajı bulursanız değmeyin keyfime :D
Yolları yalamadın zaar mehmet :D
Zeynel femolının cocuklugu aklına gelmıs şimdi o nereyı gorse park zanneder elleme kaydırsın :D
uludağda bile böyle kar yoktu kışın :D
ankaraya geldiğimden beri bilkent ilk defa tatil oldu, kışın kar yağmaya devam etse bile pek işe yaramasa bile bilkentin kendi kar temizleme arabaları sürekli yolu açardı onlarda pes etti şuan tüm yollar karla kaplı. 3 saat önce mail atmışlar şehiriçi ve bilkentin durumuna göre yarını tatil yapmayı düşünüyolarmış sanırım bilkent tarihinde bi ilk olur :D
şuan yağış yok 8ekadar biraz bastırsada yarında tatil olsa :D
Yıllardır bu gereksız kısıyı secenlere cok ıyı bır cevap zaten ondan da baska bır cevap beklemek yersız olur.Bu arada su ilginç beledıye sadece ana yolları acıyor bızım yol ana yol acık ama baglantı yolları kapalı hatta arıncın evıne cıkan yollarda acık degıl bu melıh canınamı susadı nedır
Dün çukurambar çok hoştu. Ak Partinin önüne 45 dk da gelebildim. Ama tüm taksici ve dolmuşçular gözümde sınıfta kaldılar.
365 AVM yanındaki halı sahanın otoparkında çok güzel anlar yaşadım aracımla herkese tavsiye ediyorum :D Ancak öncesinde kar temizlemekten kol kası yaptım, araç ciddi anlamda kara batmıştı ve küreklerle altına kadar temizledim.