diğer resimler
Merhaba arkadaşlar.
Şuan evde yanlızım. Ve son 1 saate kadar yaşadıklarımı kağıda dökmeye çalıştm. Sizlerle bu yazdıklarımı paylaşmamın tek sebebi var. İbret alın. Sevdiklerinize sarılın.
Cumartesi (dün) akşamı saat 8 gibi sakaryadan boluya 4 aile kampa gittik. Gece 12 gibi otururken eşimin telefonu çaldı. Eşim telefonu elinden düşürdü. Telefonu yerden aldım, kayınvalidem ağlıyordu sonra telefon kapandı. Geri aradım, yengem çıktı telefona. Babamı kaybettik dedi. O an başımdan vuruldum. O kadar kötü hissettim ki kendimi. Kendisi akciğer kanseriydi fakar durumu iyiydi, yatalak durumda değildi. 30 dk. önce başlayan beyin kanaması ile bir anda ayata gözlerini yumdu. Kayınbabmı kaybettim.
Hemen kamptan ayrıldık. Aracı başka bir arkadaşıma verdim. Sakaryaya kadar o kullandı. Sakaryada abimi arayıp durumu anlattım, kötü olduğumu araç kullanamayacağımı ve gitmemiz gerektiğini söyledim. Artık gece yarısı saat 3 gibiydi. Sakaryadan çorluya yola çıktık. Sabah 6 gibi çorludaydık. Sonrası malum, cenaze evi ağlamalar. Dualar.
Öğlen cenazemizi toprağa verdik. abim ve ben sakaryaya geri dönmeliydik. eşimse bir süre orada kalacak.
Hayat ne kadar kısa. Ne kadar boş. Kayınbabam henüz 60 yaşındaydı. Mekanı cennet olsun inşallah.
Ve ölüm genç yaşlı demiyor arkadaşlar, inanın buna. Heran herşey olabiliyor.
Bugün öğleden sonra Saat 2 gibi çorludan çıktık. 4 gibi istanbuydık ve 6 gibi sakaryada ...
Evimize 3-5 sokak ötede kırmızı ışıkta durduk. Sola döneceğiz. Solumuzda da kocaman bir tır. Yeşil yandı.
Ve gerisi fotolarda arkadaşlar. İnanın bu kazayı kelimelerle size tarif etmem mümkün değil. Bankete sıkışmasaydık ve tır bize çarptığını farketmemiş olsaydı pressleyecekti bizi.
Tüm bunlar dün akşam 6 dan bu akşam 6 ya kadar yaşadıklarımdır. Ne eksik ne fazla. Hayat çok kısa. Sevdiklerinize sarılın. Onlara onları sevdiğinizi söyleyin.
Üzüntü verdiysem özür dilerim.
araçtaki son durum bu ...
Başınız sağolsun, büyük geçmiş olsun..Allah korumuş sizleri..
büyük geçmiş olsun. Allah beterinden muhafaza etsin cümlemizi.
başınız sağolsun öncelikle diğer kaza da buna şükür bununla geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun,Rabbim korusun hepimizi.Arkadaşlar bilenler her sabah yedi defa Ayet-el Kürsi'yi okuyup öyle başlasın güne.Rabbim ölüm dışında her şeyden korur.Okuduktan sonra sağınıza,solunuza,önünüze,arkanıza,yukarı, aşağı ve etrafınıza doğru üflemeyi ve son olarak da içinize çekmeyi de unutmayın.
Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden korusun.
Puntolojik
başınız sağolsun ve geçmiş olsun ...
Başınız sağolsun.. Geçmiş olsun..
Çok Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun... Herşey insan başına ama üst üste gelince insan yıkılıyor mühim olan güçlü olmak çünkü şuan size ihtiyacı olan insan sayısı fazla... Başınız sağolsun...
başınız sağolsun geçmiş olsun hersey ALlah tan
Başınız sağolsun. Çok geçmiş olsun.
Ölüm Hak ve herkes bir gün ölümü tadacak.
Başınız Sağolsun.. Araç içinde, bunla geçmiş olsun parayla hallolmayacak şey yok canınız sağolsun..
yüce allah geçmişlerinize rahmet sizlerede sabır versin. büyük geçmiş olsun...
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Başınız sağolsun.Geçmiş olun.Allah beterinden saklasın.Ölüm birgün mutlaka gelecek.Önemli olan geldiğinde hazır olmaktır.Allah imandan ayırmasın.
Dostum ilk önce başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabırlar versin.Kaza içinde büyük geçmiş olsun ....
Başınız sağolsun.
Gerçekten çok üzücü.
Başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun
çok büyük geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri