iyi araştır bence hocam sahibinden de çok güzel araçlar var 20 liraya falan 90 lık km tabi çok düşük istiosan o başka..
Printable View
km'si 100bini geçmiş araç istemiyorum, ayrıca izmir dışına çıkmam mümkün olmadığı için izmir içinden araç bakıyorum ve 90hp dynamic'i bırak 75 hp dynamicler bile 22-24 arası satılıyor..onlarsa 2007 model falan..
valla şu araç var;
Fiat Punto 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 21.250 TL Galeriden satılık ikinci el
fakat "arka bagaj kapağı serviste kasko değişmiş başka birşey yok" yazmış adam.. km'si pek inandırıcı gelmiyor bana..
öyle yapacam bende..
Hiç bulaşma kesin daha başka şeyleride çıkar.50000 km. inandırıcı gelmedi.Tabii sıfırlanmadıysa km.si.
çok nadiren de olsa çok az binilmiş araçlar vardır.önyargılı olmayın servis kayıtlarına baktırın servis bakımlıysa anlaşılabilir. benim aracımda 2009 model ve daha 15000 km de . ama sadece yazları ve hafta sonları biniyorum.hatta bende neden dizel aldım bu kadar az binecekken diyorum kendi kendime...
ben persembe gunu aldım aracımı 23.750'ye 2009 multıjet actıve gayette memnunum ayrıcam bendede km takıntısı wardı aracım 37.650 km'de aldım ve servıste herseyıyle orjınal olarak gectı..
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Emotion 2006 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
gökte ararken yerde böle bişi buldum :D
nasıl sizce?
hocam yılda kaç km araba kullanıosun?
10-15bin
yine active dizel'e kaldık yani :D
dizel almanı onerırım
ilandaki araç çok güzel valla fiyatta uygun birazda pazarlık yaparsın yakıt doknursa çok iyi lpg sistemleri çıktı ondan takarsın vialle (sıvılaştırılmış lpg) ve teleflex biraz pahalı diğer lpg lere göre ama arada gaz damı benzindemi die fark hissetmezsin taksitle faln taktırırsn km de uygun bence düşün derim
ya valla o paraya dizel active almaktansa benzinli emotionu almak daha mantıklı geliyor bana ama tabi kullanların yorumları önemli asıl..