çok güzel hareketler bunlar
Printable View
çok güzel hareketler bunlar
Sadece:"ŞEREFSİZLER..."
bu ulkede hicbirsey degismez arkadaslar,tek caresi ayaklanmadir,ama bude imkansiz cunku bizim beyincikle yasayan halkimiz yine bunlara oy verecek ve yine iyice guclenecekler,burada yasadigim icin uzuluyorum,atamin kemikleri sizliyor...
Bende biraz önce aldım çok kötü oldum bu neya.Yakıt üzerindeki vergi o kadar fazlaki artık için içinden çıkılmaz bir hale geldi bu durum.Devletede malum hep para lazım olduğu içn bu vergiyi indiremiyorlar.Offfff Offffffffffffffff
arkadaşlar bence bu politika nasıl mı; şuan itibari ile benzinli araçların satışları çok az bu nedenden dolayı mazotu zamlandırarak amaç eldeki benzinli araçları satmak ve bir müddet benzinli araç üreterek onlarıda satmak bence bu bi politika
ilk yakıtmı aldıgımda mazotu 3,01 den almıstım (6-7 ay önce) vay be ne kadar güzel günlerdi :(
Arkadaşlar Grande Punto için:
1.3 Multijet 1 depo ile şehir içi 750km gidiyor deniliyor.
1.4 Fire motorluda 1 depo ile 700 km gidiyor deniliyor.
45 litre mazot 166TL
45 litre benzin 184TL
Aradaki fark 18TL ve 50km menzin..
Hani dizelin avantajı.Neden dizel alırken 3800TL fazladan vereyim..Haniiiii........
Kusura bakmayın arkadaşlar da, ben olsam ben de zam yapardım.
Sonuçta yıllardır kimse çıkıp birşey dememiş. Nasıl olsa paşa paşa alacaklar.
Beş on bin araçlık bireysel ve şirketsel bir eylem yapıcaksın, tüm dünya gözleri Türkiye'ye dikecek görelim bakalım o zaman napıcaklar...
Milletler hak ettikleri gibi yönetilirler !!! :(