uyarı için teşekkürler enteresan bir durum...
Printable View
uyarı için teşekkürler enteresan bir durum...
haklıysanız ödemeyin cezayı...hiç bir şey alamazlar...mahkeme yoluna gidin...otobüs gelip arkadan üstümüze çıkacak...bide ceza ödeyeceğiz...çok beklerler....********ler.
saçmalıktan başka birşey değil millet nerden para alacağını iyice şaşırdı...
bigün bitane otobüs bana carpsında bak neler oluyo ozaman görücez yola atlıyolar resmen. Kasko şirketim uğraşsın. ama o belediye şöförünün çekeceği olur. insan gibi araba kullansınlar.
SKYSTAR ARKADASIM BU YAZDIGIN BIRAZ AGIR OLMAMISMI BURADA ADAM GIBI ISINI YAPAN OTOBUSCULER,DOLMUSCULAR OLABILECEGINI DUSUNEREKTEN BIRAZ DAHA SAYLIGI BIR YORUM YAZARSAN DAHA IYI OLACAKTIR DIYE DUSUNUYORUM.
sana tavsıyem su eger kuralsız davranan dolmuscu ,otobuscu var ıse (kırmızı ısık ıhlalı) cep telefonun ıle resmını cek internetten emnıyetın sıtesıne gırıp ONLİNE İHBAR EDEBILIRSIN saat-tarıh ve resım ıle boylece bırdaha da yapmazlar ınsan olarak arac kullanmayı ogrenırler bırkac kez ceza odedıklerınde
[QUOTE=NyhatShu;478910]bigün bitane otobüs bana carpsında bak neler oluyo ozaman görücez yola atlıyolar resmen. Kasko şirketim uğraşsın. ama o belediye şöförünün çekeceği olur. insan gibi araba kullansınlar.[/QUOT
sen şu adresini verde sana otobüsümle çarpim bakalım yazdığın kadar ne yaparsın görelim :@
Her meslekte olduğu gibi şöforlük mesleğinde de çürük elmalar olabilir. Karşınıza bir tanesi daha önceden çıktı diye bütün meslek erbabını içine alarak konuşmayalım lütfen.
[QUOTE=stotinka;478993]kardeşim burdaki insanlar kuralın saçmalığını tartışıyo kimse sana otobüs şoförüsün gel çarp seni dövelim demiyo biraz destekli uç sen de haklı söylenenlerin çoğu heee tabi ki işini hakkıyla yapanlar da var ancak hepimiz trafikte dolanan insanlarız ve biliyoruz ki belediye otobüslerinin şoförlerinin çok büyük çoğunluğu kuralsız araç kullanıyo çünkü yasalar onları koruyo heee sen kuralına uygun işini yapıyosundur o zaman sana bi lafı yok kimsenin
opexturk Murat arkadaşım,
konunun bütünü okursan ilk sayfanın sonunda krizi başlatan mesajı görürsün..
konunun bütününü okudum arkadaşın yazdığı elbette yanlış ancak otobüs şoförü olan arkadaş da kim ne dese terslemiş yani kimse tutup da arkadaşa sen kötü şoförsün vs. demiyo o genelleyen arkadaşı uyarması yeterdi ama yok adresini ver gelip çarpayım falan ne yani burda birbirimizi davet edip dövüşelim diye mi bulunuyoruz bu mu mantık ?
kimse arkadaşı hedef almıyor burda sadece genelleme yapmış arkadaşın biri o da durumun yanlışlığını izah edebilirdi köpürerek değil ki başka bi arkadaşa da adresini ver geleyim çarpayım görüşelim vs. diyo valla izmirde olsa adresimi verirdim en azından tanışmak isterdim kendisi otobüs şoförü değil de k1 box şampiyonu herhalde
benim merak ettiğim nokta şu; bu sistem Türkiye'nin her yerindemi geçerli yoksa bazı illerdemi?Bursa'da da varmı acaba?(ilk defa duyuyorum ve hayretler içindeyim)