ruhsatta 75 beygir yazıyor.
Printable View
ruhsatta 75 beygir yazıyor.
Murat takdir ettim mailine, bende o kadar çok aradım tel mail vs Türkiye Fiat a ama onlar cidden bilmediklerini , kendilerinin haberlerinin olmayacağını vs vs uzattılar, İtalyanlara atamamıştım onu sen gerçekleştirmişsin, BRAVO, atila kardeşim sizinki dualogic mi düz mü ? dualogic 95 ise performansını merak ediyorum . bilgi verebilir misiniz ?
Dün Bursa otoshow da tekrar aynı yanıtı aldım hala bilinmiyor ve bu gidişle eylül ekim gibi otomatik vitesini alacağım tabi 35000 olan araç 38000 oldu seçimlerde fiyat artmasa bari...
dualogic kullaniyorum son hizini henuz gorme firsatim olmadi ,190 yaptigini ve ayaginin tabana dokunmadigini yazan arkadaslar var forumda ,benim izlenimim gaza yuklenince arabanin ataklik konusunda hic bir sıkıntisi yok.eski bir 320i kullanicisi olarak evo nun performansindan memnunum
Atilla ve Tuncay kardeşimin yazdıklarını duyunca iyice aracımı bekler ve yolunu gözler oldum, hayırlısıyla bi gelse de İstanbul dan buraya kadar test etsem bakalım benim emirlerime ne kadar uyacak ? BMW yi sözle bile aratmayacak kadar atak olması hoşuma gitti :)) Eyvallah yorumlarınız için ....