Ya herşeyi anladım da uzun tip domates soslu makarnanın tavanımda ne işi var arkadaş? Valla delirecem :D
Printable View
Ya herşeyi anladım da uzun tip domates soslu makarnanın tavanımda ne işi var arkadaş? Valla delirecem :D
benim arabamın tamponuna soldan ufak bi sürttü die kargocuyu yumruklamıştım.Cocuklar birbirlerine tükürüyorlar(nasıl bi oyunsa) arabamın kaputuna geldi die cocua arabayı yıkatmıştım.Yukarıdan sigara izmariti attıklarını görmüştüm.Kapısına dayanmıştım kapıyı açmıolardı.Sizler gene sabırlıymışsınız
özellikle sönmemiş izmarit branda kullananların başına iş açabilir.
ben çöp torbasını balkondan çöp kutusuna atmaya çalışanını görmüştüm çöpçüler kralındaki gibi :)
belediyeler aslınca ceza yazmalı bu tip durumlarda :) çevre kirliliğine yol açıyor sonuçta.
Valla öyle yaw.
Bende paylaşayım bi olay madem bu kadar yazılmış.. :)
Bizimde karşı komşunun çocuğu 4.kattan aşağı anahtar atmıştı. Eyvah demeye kalmadı aşağıda park halindeki aracın arka camına gelmesiyle camın tuzbuz olması bir oldu. Allah'a emanet araçlarımız dışarıda zaten... Keşke herkesin evinde kapalı garajı olabilse...
cok can sıkıcıymış en iyisi apartmandan uzak veya apartman balkon altlarına gelmeyecek sekilde park etmek başka çare yok
bende izmaritlerden çok müzdaribim hay atan komşuları.....:D
aynen benımde aracın üstüne bişey dökmüşlerdi zamanında yağ gibi..işlemiş resmen dayandım kapılarına mahkemelik oluyoduk..bıkere çocuk mevzusunun aynısını ben yaşadım..kulağından tuttuğum gibi yıkattım arabayı:Dsinir oluyorum çocuklara:D bide kendi pitbull'umu bahçeye saldığımda diğer arabalara değilde özellikle benimkinin arka tamponuna işiyo.onuda mahkemeye vermeyı dusunuyorum:D
asansörcüyüm ve akşama kadar onlarca binaya gidiyorum.çok lüks binarın bazılarında bile,ilan panolarında camdan sigara atmayın,klozete ped çaput atmayın,camdan halı ÇIRPMAYIN gibi şeyler yazıyor.300 400 bin verip ev alıyosun ve hala bunları bilmiyosun.demekki parayla pulla alakası yok diyorum.ama bide şuna dikkat ediyorum.
alışveriş merkezinde arabanın kapısını açarken hiç dikkat etmeden açıp yandakine çarpan sonrada kendi arabasına bakıp çarptığı yeri okşayan,yol istemeden sokaktan frene basmadan çıkan tipler bunlar.ya parayı havada bulup tavada yiyolar yada para verip bir mal almamış değerini bilmiyor.herşey saygıyla başlar
Ya işte apartmanda oturmanın zararları...En iyisi müstakil iki katlı ev.Küçük yerlerin de böyle avantajları var işte.Buna da avantaj denirse:))
sizinkilerde birşeymi benim eski doğanın üstüne polisten kaçan iki hırsız bahçe duvarından atlayarak arabanın tavanını göçerttiler
Bütün bunların sosyolojik açıklaması: Şehirde köylülüğü devam ettirmektir. Bizim en büyük sorunlarımızdan biridir bu. Koca koca şehirlerimiz aslında kocaman köy.Köylülükten kastım küçük görmek değildir. Zira özünde ben de bir köylüyüm ve her daim giderim. Medeni kelimesi Medine şehrinden gelir.Medine ''şehir'' demektir. Dolayısıyla şehirde medeni olmak gerekir. Bunun zıttı da ''bedevi'' dir.
Geçenlerde eniştemin arabasının üzerine teyzenin biri çaydanlığı boşaltmış. Arabanın yanına gittiğimizde tavandaki çay yaprakları oldukça korkunç görünüyordu. İşe gitmeden yıkamacıya gitmek zorunda kaldı. :(
atmak yanında birde şu kedi pati izleri yok mu tabiki aynı zamanda çizikleri ile off of..
insan hakkına saygı, kul hakkı gibi kavramları iyi öğretmek lazım.
kul hakkına riayet eden, hangi dinden hangi ırktan olursa olsun, kimseye zarar vermez.
bu sayfada şikayet ettiğimiz çoğu insan aslında bizin annemiz, teyzemiz, ablamız...vs
sadece şehir ve aprt hayatını bilemiyorlar. yani biraz cahiliz.
elektrikli süpergeler...vs de asla silkelemek kadar temizlik vermiyor.
o yüzden şikayet etmek yerine çözüm üretmek lazım.
yasaklamanın esprisi yok çünkü yasağın yaptırımıda yok, yasağa uyanda.
o yüzden haftanın sadece belirli bir gününde silkelemek olabilir...vs
uzun vadede çözüm eğitimden geçer.
kimi mi eğiteceğiz? tabiki çocuklarımızı.
sen doğru olacaksın, senin gibi 2-3 çocuğu doğru yetiştireceksin.
benim aklıma şimdilik bunlardan başkası gelmiyor.
olay koylu olmakla şehirli olmakla alakalı değil be kardeşim insan olmak herkesin harcı değil bu zamanda, zengin, fukara, muhendis, koylu, sehirli, arabalı, atlı, eşekli, hepsi olunabilir ama insan olmak çok başka birşey...
Ne Adamlar Gördüm Giymeye Çulu Yok, Ne Elbiseler Gördüm İçinde Adam Yok
Mevlana Celalettini Rumi
Hadi kedileri anlıyorum araba sıcak diye üzerinde yatıyorlarda
esas bu insanları anlamak çok güç...
valla ben balkon altına puntomu parketmeye cesaret edemiyorum.malum okuz çokk
valla ben ne yalan söylüm, hanım ne verirse onu silkeliyom arka tarafdan :D ama arka tarafda bahçe var oraya, kedilerin falan başına bişey düşmedikçe problem olmaz heralde :)