Birde kitMTM yi araştırmanızı tavsiye ederim
Printable View
Birde kitMTM yi araştırmanızı tavsiye ederim
bende böyle cok araştırdım. landirenzo falan taktıracaktımki, atiker taktırmaya karar verdim. iyiki taktırmışım. sıfır problem var. ilk bi kaçgün tekleme yaptı tabi ama bikere daha ayar yapıldıktan sonra bidaha problem cıkarmadı. gayet güzel. diğerlerine o kadar para vermenin bir anlamı yok. ki benim aracta diger GP lerden daha farklı bir motor var. hatta bir dönem tüp takılamış bunlara. ancak suan böyle bi sorun yok ve cok uyumlu. siddetle atiker diyorum
en hesaplı hangisi ise ondan taktır diyorum.Ve buda atiker....
araçıma BRC taktırdım 1 hafta kullandım çok memnunum çekisisi olsun çok iyi oturduğum yer rampalı yerler orda bile çok iyi çekiyor benzinden kalır yani yok yani ben bu kadar perfonmans beklemiyordum.. araçıma BRC kiti takan arkadaşlarda çok güzel işçilik çıkardılar montaj çok iyi oldu.
düğmeyi sol tarafta küçük bölme var oranın içine koydurdum konsala delme işlemi gibi bir yaptırmadım kapağı açtığın zaman karşına çıkayor çok güzel oldu..:X
fiat resmi olarak lpg kiti uygulamasına başlamış sitesinde mevcut sanırım zavoli takılıyor bu uygulamayı yaptırmıs arkadalar varmı acaba fiyat memnuniyet perfomans yakıt ?
landi renzoymuşş....
bende geçen hafta lovato taktırdım..çok memnunum..çekiş farketmedi,arıza lambası yanmıyor sesli değil,ve benzinde çk kısa çalışıyor...tavsiye ederim.
(BRC) 1500 TL 2.5 sene kullandım, hiç bakım yapmadım, 1 kere bile sorun çıkarmadı, kesinlikle tavsiye ederim. Fakat LPG montajında bütün iş ustada bitiyor bu yüzden taktıracağınız markanın distrübütöründe taktırmaya çalışın. 50-100 milyon aramayın derim.
arkadaslar ben otomatik vites evo düşünüyorum acaba otomatik vites lpg kullanan var mı ? biraz tedirginimde