tamam hedıyeleselım o zaman orcun bey :D
Printable View
tamam hedıyeleselım o zaman orcun bey :D
arkadaşlar forum tarafından organize edilip kendi tasarımımıza göre anahtarlık ürettirebiliriz aksasuar firmalarına zor ve pahalı bir şey değil ne kadar tutacak hem forum yöneticileri tarafından yapılıp forumun server vs. masraflarıda ardan çıkacak bir kampanya ile olsa bence süper olurdu. HER ŞEYDEN ÖNCE ÇOK GÜZEL ORJİNAL BİR ÜRÜN OLURDU.
eğer tutsaydı gerçekten diğer forumlardan da farkımız olurdu bence yani kaç liralık şeyler ki sanki zaten hepimiz orda burda görüp almıyor muyuz bu tip ürünleri forum vasıtasıyla hem orjinal bir ürün olurdu hemde severek kullandığımız bu güzel forumumuza ne güzel katkı olurdu.
ya dogruda forma katkısından once uyelere cok buyu kıyak olurdu kargo da alan kısı odesın forma bız yardım yaptık zaten :D ne kadar tutuyorsa parasını yatıralım yolansın bıze BENCE BRAVO ANAHTARLISIN PUNTO OLANI NE KADAR GUZEL OLURDU DIMI
eee o zaman taleplerimizi yönetime iletelim eğer bizim gibi bir çok kişi bulursak gerçi Orçun Bey denemiş sağolsun ben bilmiyordum tutmamış. Bence de her şeyden önce sitemize özgü orjinal bir aksesuar oluşu olacak.Tabii kide site bu işten kazanç sağlasın neticede masrafları bitmiyor server vs. ne kadar çok nefes verirsek o kadar iyi.
ornek yaptırdılarmı herkesın hosuna gıder ıster emınım
gayet guzelll