Benim aracımda böyle bir orantısızlık yoktu seviniyodum bende :) fakat dün fark ettim bagaj kapısı sağ sol orantısız sol da boşluk var. Sonradan oldu ama :)
Printable View
Benim aracımda böyle bir orantısızlık yoktu seviniyodum bende :) fakat dün fark ettim bagaj kapısı sağ sol orantısız sol da boşluk var. Sonradan oldu ama :)
zaten bu hatalarda olmasa bu fiyatlara binemeyiz sanırım bu araçlara
Benim arka kapılarda var oransızlık kapanınca biri diğerine göre biraz dışta kalıyor :)
Benimde kaputta var Ve sanırımda bu tür sorunu olmayan Yook
Hadi boş geçmeyelim :D
konuyu ben açmıştım. benim bir arkadaş bmw 1,16 aldı onunda çamurlukların tekere yakın olan kısmıyla kaputa yakın olan kısmı arasında çok bariz farklılık var. o arabayı gördükten sonra bizimkilerde bu durumlar çok normal:)
ben yaptırdım; 150 liraya maloldu. komple tampon söküldü; ön panel ayarlanıp tekrar takıldı. Resimlerden farkı görebilirsiniz. İlk resim son hali.
Dün aldım arabayı. bagaj kapısında orantısızlık var bagaj kapısınada bakın :(
geçenlerde zenon taktırdım takılırken tamponu soktuler tekrar taktıktan sonra farla tampon arasında orantısızlık oldu kazalı gıbı gorundu başka bir ustaya götürdüm zenonu takan usta tampon civatalarını farın ustundekı cıvatayla karıstırmıs, tampon ondan dolayı yerıne oturmamıs dedı belkı buna benzer olaylardan dolayı kaynaklanıyor olabilir tampon sorunu yaşayan arkadaslar
benim bagajda da var sinir oldum.zaten 1 ay önce arkadan darbe aldı araç tmapon değişti bagaj kapağı düzeltildi.bi baktım sol taraf daha yakın sağ taraf daha açık. serviste kontrol ettim her arabada farklı. acaba dedim benim kazadan dolayı mı die değil.kıllandım işte
arkadaşlar, ön kaput ile tamponun ön kısmının gözle görülür aralık olduğunu gördüm, kaputu açıp tamponun ön üst tarafında bulunan 4 adet allen vidayı gevşetip, diziniz ile biraz yukarı bastırıp vidaları sıkıştırdığınızda bu sorun ortadan kalkıyor, tampon plastik olduğu için sanırım bağlantı yerleri ısı ve sarsıntıdan kendini salıyor. ama dediğim yöntem ile bu sorunu halledebilirsiniz.
normal hocam bizim araçlarda..ama sıkıntı şu saterken herkes kaza var zannediyor :)
haklısınız, ancak en basit bir boya ölçüm cihazı bile araçta boya olup olmadığını bildiriyor, ayrıca değişen bir parçanın olup olmadığı tecrübeli kişiler zaten anlayabiliyor, kapı, kaput ve çamurluklar için bir şey diyemem ancak bir aracın tamponu boyalı ve işlem görmüş olabilir, bu durumda aracın değerini düşürmez, kaldıki şehir içi veya uzun bir yolculuğa çıktığımızda biz ne kadar dikkat etsekte ilk zarar gören yerler araçlarımızın tamponlarıdır. farklı düşünenler olabilir ancak bunlar tamamen kişisel görüşüm.