Hayırlı olsun. Kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle.
dağılın beyler adam bravoluhayırlı olsun sevindim snn adına abi kazasız belasız...
TSİ Jetta.
Hayırlı olsun Mehmet Bey.Güle güle kullanın kazasız belasız...GP den Bravo ya terfi eden bir kişi dahaFIAT şu forumumuzu bir incelese de bi promosyon yapsa
Saygılar..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Hayırlı uğurlu kazasız çiziksiz sürmeniz dileğiyle,muhteşem araç![]()
abi maşallah güzel araç kazasız belasız kullan
Valla ben fiyata takıldım özellikle sıfır fiyatı 53.000 lira liste fiyatı hadi 3.000 i indirdiler diyelim o fiyattan,ama siz ondan da bi 5000 kadar indirmişsiniz,şu an 2. elde daha pahalı olan 1.6 120 sportlar varValla böyle bir aracı mükemmel fiyata almışsınız,satarken zarar ettirmez bu araç valla
![]()
Hayırlı Uğurlu Olsun Abi.. Maşallah Beyaz ßamßaşkaa...!!
Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun bu fiyata bu kadar özellik ve dizel ve performanss ve şıklık başka hangi c sınıfında var . Gözüm kaldı resmen darısı başımıza inşallah![]()
kazasız belasız cam gibi araç izmire geldiğinde uğra yanıma bi deneyekturbon gümler bak
hayırlı olsun...120 bg dizel çekilin yoldann...
yeni bi imza çekersin artk![]()
TSİ Jetta.
Yeni araban hayırlı olsun Mehmet.
Aracının öyle iştahlı resimlerini koymussunki bravo alasım geldi
Allah nazar değdirmesin
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
Allah kaza bela vermesin
yanına geleyimde bir tur ver bakalım bravona![]()
![]()
![]()
abi hayırlı olsun. kazasız belasız cezasız gunlerde kullan...
bravo seni tebrik ediyorum kardeşim,çok güzel bir seçim yapmışsın,gülegüle kullan allah nazardan saklasın,maşallah.....
Ağız tadıyla binersin inşallah.
çok muhteşem görünüyor birader sana da yakışır hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri