Komik bi post Alkolden kaynakli %23 demissin nerdeyse her 4 kazadan 1 i demek oluyor ki bu oran yanlis (Dogrusu icin okumanizi tavsiye ederim %67 (%47 olumlu %20 yaralamali)
Türkiye alkol kaynaklı kazalarda birinci - Milli Gazete ), rakinin faydalarini yazmissin alkolun motor fonksiyonlar uzerindeki etkilerinide okumani tavsiye ederim , biz icmeyin demiyoruzki bende alkol kullaniyorum iciyorsan direksiyona gecmeyeceksin efendi gibi taksiye binip oyle gideceksin. alkollu direksiyon basina gecmek benim canima kastetmektir, birde sigara icince kanda alkol cikiyor demissin, kanda degil alkolmetrelerde cikabilir onun en buyuk sebeplerinden biriside kalibrasyonu yapilmamis alkolmetre cihazlaridir yoksa sen cihaza itiraz ettiginde kaninda yapilan testte vucudunda alkol olmadigi ortaya cikacaktir. Esegin uzerinden tufek atip milletin kafasini karistirmayin. Yada karistirin nasil olsa artik alkollu kazalarda hapis cezasi geliyor.
PS : Millet alkollu arac kullanmayi marifet gibi yaziyorya deli oluyorum icimden neler soyluyorum ama buraya yazamiyorum iste anlayan anladi.