yanlış anlamayın ama o kadar parayı hondaya vereceğime yine toyota tarafını tercih ederim. Avensis olmayabilir ama bir corolla çokda iyi olabilir.
Printable View
yanlış anlamayın ama o kadar parayı hondaya vereceğime yine toyota tarafını tercih ederim. Avensis olmayabilir ama bir corolla çokda iyi olabilir.
aralık ayında arkadasıma honda civic aldık 39500 e premium olanını sen hangisinden alacaksın. fiyat ne istiyorlar. bu arada ikinci elde bravolar uygun diye yazmıssın ne kadar merak ettim gercekten cok mu uygun acaba. bu arada muhtemelen sen aracı 40 bin civarında alacaksın yeni c4 dizel seceneginide gozden gecirmeni öneririm
Civic'im iç kısmı berbat. Corolla daha konforlu bir araba bence. Ama civic yol tutuşu ve hız konusunda daha iyi. Civic in en sevmediği yanı konsolu ve el freni koluydu. Olmasa olurmuş dedirtiyor insana.
Bende 2011 sıfır km aldığım 1,3 multijet puntoyu satıp 2010 1,6 golf aldım Aldığım gün lpg taktırdım Dizelden lpg ye geçiş çok güzel düşünülmese de dizelden sonra benzinli araca binemem İstediğim araçlarında dizeli ya çok pahalı ya da dizeli yoktu Aynı sizin durumunuzdaydım Sizi çok iyi anlıyorum Benimde listemde corolla, civic, golf, jetta, bravo, astra vardı Tercihim golf oldu
İşiniz gerçekten zor Kolay gelsin
civic her yönden corolladan üstün bence...
Sıfır Benzinli Auris aldık. Toyota' dan vazgeçmedik.
10.000 km sonrası LPG taktıracağım.