bence hiç düşünme skydome lı daha makbul olur... yazın açarsın püfür püfür doğal klima.. çok arıza yapanını duymadım...
arkadaşlar herkese merhaba,
punto evo kullanıcısıyım tekrar bir punto evo almayı planlıyorum skydome lu olsun istiyorum. daha önce skydome olan bir araba kullanmadım, çok heves ediyorum fakat aklımda bir kaç soru işareti var yardımcı olabilirseniz sevinirim:
1) skydome un mekanizası içeriden tavanı 5 cm kısaltıyor diyorlar benim boyum 1.85 sıkıntı yaşar mıyım?
2) yazın güneş çok bunaltıcı olur mu?
3) çok sık bozulan arıza yapan bir şey midir?
şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler![]()
bence hiç düşünme skydome lı daha makbul olur... yazın açarsın püfür püfür doğal klima.. çok arıza yapanını duymadım...
beyaz araca çok yakışıyor bence alırsan araç beyaz olsun![]()
güneşten rahatsız olursan film çektirirsin
livin' on the edge
kesnlikle alabiliyrsn skydommeli bişey al
TSİ Jetta.
evet film mantıklı. boy sıkıntı yaratır mı acaba...
granit gri de çok güzel oluyor bence canlı görmedim ama...
boyda srn yartmaz
TSİ Jetta.
Skydome kullanicisi olarak tek bisey ditecem... Ayricaliktir...
benim boyum 1,73. resimden anlaşılıyor mu bilmiyorum ama, başımın üstünde 7-8 cm boşluk kalıyor. koltuğu biraz aşağı indirirseniz sizde de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. bu arada skydome anlatılacak bişey değil. almalısınız
çok arada kalmıştım ama ikna olmak üzereyimama renk olarak granit gri düşünüyorum...
ben bugün kaydoldum foruma daha ilk günüm, açıkçası birbirini hiç tanımayan insanların birbirine bu kadar yardımcı olması her konuda çok hoş bir şey... ilgilenen herkese tekrar tekrar teşekkür ederim...
pastel beyaz ve skydome alın derim. çok tatlı durucak
beyaz + skydome + multijet. martta teslim alıcam. kesinlikle tavsiye ederim
Ali boy olayını dert etme. aç tavanı, çıkart kafayı püfür püfür git.
Skydoomlu aracınca benim activimin yanına sakın gelme. moralim bozulur.![]()
skydome olacaksa sadece beyaz olmalı bana göre araç.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
benım arabam granıtt grı ve skydome lu guzel duruyor boyumda 1.81 daha bosluk var yasamıyorum herhalde 4 cm bır sıkıntı yasatmas zaten tavan ıcınde perdesıde var
son 2 mesajdan sonra sığamama ie ilgili kaygılarım da gitti ikna oldum skydome olayınapeki sizce kitlerden assist kit, ESP, blue&me kit bunları koydurmak mantıklı mı? diğer markalara göre fiyatlar çok uygun bence almışken fullesem mi arabayı diye düşünüyorum... muhtemelen en az 7-8 sene kullanırım bu aracı...
benim boyum 1,87 ve tavana sadece saçım deyiyor ve aracım beyaz renk ayrıca hiç film çektirmeye gerek yok camlar zaten lazerla karartılmış ve hiç güneş almıyor alırsada güneşligi var zaten hiç filme gerek yok boşuna masraf olur ama skydome tek geçerim al
Grande Punto S5 1,3 Multijet
Full Kit
asist kiti mutlaka al. hız sabitleyiciyi sonradan taktırmak zor iş. kararan ayna da bence çok faydalı. ayrıca şimdi pop kit tek başına satılıyor mu bilmiyorum ama ben almadığıma çok pişman oldum. yan çıtalar yok benim araçta. onu da sonradan taktırınca orjinal gibi olmuyor diyorlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri