Arkadaşlar öncelikle herkese kazasız, hasarsız sürüşler diliyorum. Bu sabah yaşadığım talihsiz kazayı sizlerle paylaşayım. Sabah işe giderken benzin istasyonundan çıktım önümde bir ford transit kamyonet dönmek için bekliyordu, arkasına doğru yavaş yavaş yaklaşırken hapşırmamla paralel ayağımın fren pedalından kayması sonucu kamyonetin tamponuna vurdum Eyvah gitti kaput diye indim ama şükür kamyonet yüksek olduğu için sadece tamponda ezik, çizik ve far ayakları kırılmıştı. Punto gerçekten sağlam arabaymış o kalın demir tampon eğildi benim arabada far ayakları haric ciddi birşey yok. Tam 60.000 bakımını nerde yaptırsam derken birde bu çıktı Çok üzüldüm aracımında benimde ilk kazamız Allah beterinden korusun, hepinizi saplıklı sürüşler.

Kaskoyu bozmak istemediğim için anlaşmalı tutanak tuttuk, onlar trafik sigortasından alacaklar masrafı bende kendim yaptıracağım.. Çarptığım araba ford servisinin test sürüşüne çıkardığı bir araç olduğu için ford servisine gittik servis danışmanın far ayakları ve tampon için 100 TL'ye yapalım isterseniz dedi. Düşüneyim haber veririm dedim. Sizce yaptırsam mı 100 TL'ye ford servisine ?

Yada Gebze'de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

Not: Hastaysanız trafiğe çıkmayın bir hapşırık bakınız nelere yol açabiliyor