Bekliyoruz abi :)
kaça mal oldu?
Printable View
Bekliyoruz abi :)
kaça mal oldu?
Resimleri bekliyoruz :)
Sent my iPhone using
çıtalarımı ve spoilerimi bugün montajlattım. hava yağmurlu olduğundan aracımı temizledikten sonra detaylı resimlerini paylaşırım.
kapı çıtaları pop kitteki çıta kadar albenisi yok ama bence görevini yerine getirecektir :)
çıta + boya + montaj dahil komple 140 lira
yardımları için medos'tan engin'e ve montaj yapan ustaya tekrar teşekkür ederim :)
bence de dediğiniz gibi görüntü olarak harikalar yaratmamış ama hoş bir detay ve fazlasıyla gerekli bir parça.
ne kadar ekmek o kadar köfte oldu biraz, pop kit çıtaları 500 lirayı geçiyordu. o fiyatıyla biraz lüks kaçıyor. arada çıkmacılara bakıyorum ama, görürsem anında misinayla atlayacağım :D
güle güle kullanın .
teşekkürler arkadaşlar,
konuyu kendi üzerime almış gibi oldum :)
turuncu gündüz farı, cam filmi, cam rüzgarlığı, abarth spoiler, kapı çıtası, pleksi plakalık derken ben kendi başlığımı açayım en iyisi, başlık açacak kadar birikmiş yaptıklarım :)
ya çıldıırıcam.
Niye bana poyraz bu çıtalara bile tanesi 120 lira fiyat çekiyor yahu
Oğuzhan abi hayırlı olsun güle güle kullan :) Yakışmış gerçekten detaylı resimleri bekliyoruz :)
Kapı çıtaları niye üretilip satılmıyor, bir sürü aksesuar var, kapı çıtası yok, servis tanesine 100 tl çekiyor en basit olanının, işçilik hariçmiş.
Kemal oto da da satılmıyor.
Arkadaşlar yeni lineanın aksesuar listesindeki yan kapı çıta takımı pop kitle aynı mı acaba. eğer aynıysa pop kite göre süper fiyatı var. ve bizim araçalara uyarmı?
LİNK : Fiat Yeni Linea
Kızma...hevesini kırmakda istemem.Takılan malın kötüsü olmaz ama bence hoş durmamış. Sırtarıyo gibi geldi... hayırlı olsun.Pop kitteki çıtalar 10 numara.