bu ne yaa tofaş yolgeçen hanı mı?
Printable View
bu ne yaa tofaş yolgeçen hanı mı?
Abartınında bu kadarına pes yani...:)
arkadaşlar o araba kesin pertten toplandı
boya kalınlığı fazla çıkacağı için böyle saçma sapan şeyler söylüyor
aracın şasesinde de oynama var tekrar kaynak yada punto atmışlardır
yazık valla.
Bu adama bi mesaj atayım ben FİAT puntaları eksik atmıştır bir daha say emin konuş diye:) Farzedelim 2 kat boya attırdı.Boya ölçüm cihazında boya kalınlığından dolayı komple boyalı denilebilirmi? Az önce arkadaşın birisi pert araba olabilir diyordu ben kesinlikle katılıyorum.Bahaneside hazır elemanın pasta börekle çift kat boya yaptırdım ondan komple boyalı gibi algılanıyor diyebilir.:)
bende de linea T-jet var, bende 120 beygire pasta börek yediriyom 150 gibi koşuyolar vallaaa
muhtemelen çalışan dostun gazabı olsagerek..
:) komik
Asım iyi akşamlar..yeri değil ama direksiyon aydınlatma ledlerinde problem varmı memnunmusun
biraz evvel aradım konuştum..aracta extra olarak uzun mesafeleri kat edebilmesi için bir tuşla açılan aracın tabanından çıkan 2 çiftte kanat varmış..fazla abartılı olmasın diye yazmamış ilana.....:)
arabalarımızın boyaları zaten 2 kat olarak atılıyor fabrıkadan cıkan butun araclar öle bunda bı kıyak yapılmamıs o yapıldıgını sanıyor ben bır otomobıl fabrıkasının boyahanesınde calısmaktayım boya ıkı kat atılıyor ama butun arabalara öle uygulanıyor
Merhaba sorun değil.
Direksiyon ledlerinde sorun olmuştu şöyleki Femoli de belitrmişti bunu led ampul olduğu için ve kırmızı beyaz çift renk yaptığım için gece yolculuklarında aşırı derecede parlıyordu ve insanın gözünü alıyordu.Ve cok fazla ısınıyordu.Elinle dokunamayacak derecede. Bu durumu düzeltmek için ampul değişikliği ve direnç ilavesi yaptık. Bildiğimiz alarm ikaz ampulleri var ya mat kırmızı olanın küçük tiplerinden. Onlardan taktık ışık şiddetini dirençle azalttık.Ve bütün düğmeleri kırmızı yaptık.Sonucta gözü yormayan ve hiç ısınmayan orjinale yakın ışıklandırma elde ettik.
özele mesaj attım bi bakabilirmisin
ağzı olan konuşuyor eli olan yazıyor işte :)
arkadaşlar araçtan çok anlamam ama aracın on tekeri ile camurluk mesafelerine bi dikkat edinbakalım
Vay anasının biz O Kadar para verip bir araba alalım ama bizim arabamızda bu özellikler olmasın bir dahaki sefere bende fabrikasından alacağım üstüne üstük el yapımı baklava börek aklınıza ne gelirse yapayım bakayım ne olacak her neyse bu işn esprisi böyle bir şey olmaz olamaz sanırım
herşeyi fabrikadan alıcam bundan sonra... neyse arkadaşlar benim çıkmam lazım bugün cumartesi akşam içeriz daha rakı almaya tekirdağa gidicem :D:D töbe töbe...
Araç ilanında sahibindencom tarafından askıya alınmıştır yazıyor.Neden acaba?Birisi şikayet mi etti.?
aracın sahibiyim arkadaslar aylık 10binlira kazanan biriyim beni kendiniz bilmez kişiler aracımı görmeden eleştiriyor. fabrikada çalısan arkadasımı zor durumda bırakmamak için kimliğini açıklamak istemedim fakat beni cok zorladınız boyle ssey olmaz falan filan diyen arkadaslar aranızda toplanın 10bin tl toplayın benim bir aylık maasıma sizin toplam paranıza iddaya girelim dedigim o seyler varmı yokmu diye orjinal agırlıgından yaklasık 60 kilo daha agır celik bariyer beslemesi olmazmıs diyen o arkadasa yazıyorum yok bin puntodan fazlası olmazmıs diyene yazıyrum aracımı komple sokturecem 10bin tl karsısında dediğim seyler yoksa siize 10bin vericem varsa sizdende alırım simdi nette aglayıp olur olmaz yazanlardan cevap bekliyorum aracımın ilanınıda kaldırdım bir o kadar kendine guvenen bir ana bayı yetkiliisi varsa bana yazılı bir mektupla dediginiz seyler yapılamaz imkansız milleti kandırıyorsunuz diyip altına kaseli imza atsın elinde bayilini nasıl alıyorum görelim beni yalancılık ve sahtekarlıkla suclayanları görelim(atıorum ya ondan cok idda ediyorum)
ayrıca beygir yukseltmesi için format atıyorlar arac yaklasık 140beygir civarINA cıkıyor onuda atıyorum zaten bu dogru değilse fiat beni dolandırdı