pop kit için geçenlerde bir arkadaş sonradan takılabiliyor demişti
Printable View
pop kit için geçenlerde bir arkadaş sonradan takılabiliyor demişti
bana servisin söylediği şöyleydi. orjinal pop kitli araçların kapılarında çıta için çukur bir yatak varmış (doğru mu bilmiyorum) benimkinde bu olmadığı için sonradan takılan çıtalar yapışma şeklinde takılabiliyormuş. bu, hem çıtanın daha dışarıda kalmasına yol açıyormuş, hem de söküldüğünde kaportada iz bırakabiliyormuş. forumda bu konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlar var. onların da fikrini almak lazım tabi
Erkan kapi ayni kapi en azindan benim gordugum oyleydi sanmam ki fiat bir kqpi bandi icin yeni bir kalip cikarip cukurlu bir kapi yapsin :)
https://www.fiat.com.tr/Images/Model...car_gpunto.jpgSkdome alacaksanız camlara film + çelik jant + pastel beyaz şart. Fiat' ın sitesindeki fotoğrafa bakarsanız zaten yeterli olur.
Onun dışında bende de granit gri var. Bana da beyaz al diye çok ısrar ettiler ama skydome ve film + jant masrafı çıkmasın diye almadım. Skydome'suz beyaz bence hoş değil.
bende metalik beyaz var 1.4 dyn. + assist kit skaydomlu skydom gerçekten muhteşem.bu arada filme gerek yok zaten koyu renk birde sürgülü perdesi var güneş için yeterli yani...
arkadaşlar aracım budur pastel beyaz + skydome camlar da bu hafta içinde film takılacak
olmasını istediginiz araç tam benimki gibi :D
https://img24.imageshack.us/img24/9726/vbgarage.jpg
benm boy 1,85 yatarak kullandıgım için bitek arkadakine yer kalmıo hem yola bakıom hem tavandan yukarı bakıom yolumu yıldızlardan belirliom :P yola bakmam ben xD
skydome anlatılmaz yaşanır :)
skydome'un hastasıyız...
Kırmızıya da çok yakışıyor ama :D
Cam filmine gelince, olmasa da olur-Zaten yasak nedeniyle denetimler de artmış bulunuyor...
Siyahta Skydome için düşünceleriniz nedir?
Metalik beyaz-skydome-popkit ...
Hem beyaz hem gri bir araç kullanıyormuş gibi olursunuz,skydome un ayrıcalığı zaten tartışılmaz...
2 Puntomunda Skydome u vardı.. bundan sonra alacak olacağım aracında cam tavanı olmalı.. Arabanın havasını acayip değiştiriyor.. kesinlikle imkanın varsa skydome ekletmelisin..
ben martta teslım alıcam 1,3 skydome beyaz fakat su boy olayı kafam atakıldı daha once hıc bu yonden dusnmemıstım benm boy 1,90 ama sorun yasıyacağımı dusunmuorum cunku hem yatarak hemde koltuğu en asağıda kullanıorum hep evo da da o sekılde olur ıns cok yukarda kalmam sevmıorum tepeden bakmayı cunku
boy konusunda tavan alçak,koltuk en altta bile tavan alçak ama rahatsız edecek boyutta degil..yalnız yukarda kalıyorsunuz evoda aşagı sürüş pozisyonu iyi degil..güneş konusunda güneşligi var ama tam anlamıyla yeterli degil. skydome kapalıyken güneş sorun olmuyor. açıkken terletiyor.. skydome camı karartılmış, benim bütün camlar skydome camı koyulugunda oldugu için güneşten yana bir sıkıntım olmuyor. uzun yola giderken çok ses yapıyor tam açıkken, ben kademeli kullanıyorum.. tam açıkken süratinde zararlı olacagını düşünüyorum ,çünki içe geçmeli degil.. siyahta skydome süper bişey.. kimse anlamıyor dışardan bindiginde bir şaşkınlık oluyor.. kapı çıtası yeri oluk degil. normal kapıya yapıştırılmıştır..
onemlı bı soru aracım gelmedığı ıcın tam olark bılemıorum skydome un perdelığı el ıle mı acılıyor yoksa otomatık mı ?