mustafa yol bilgisayarı derken lpg bilgisayarda görülmüyo değilmi yoksa ben mi yanlış biliyorum açıklarsan sevinirim
Printable View
mustafa yol bilgisayarı derken lpg bilgisayarda görülmüyo değilmi yoksa ben mi yanlış biliyorum açıklarsan sevinirim
ahmet yol bilgisayarı hesaplamaya devam ediyor yalnız lpg yi benzin varsayarak hesaplıyor tabi cıkan degerler dogru degerler olmuyor. ama ben surekli takip ettigim icin 6.5 7 arası cıktıgında degerler lpg de iyi yakıyor demek. şu an kırmızıya gectim 270 km yol yaptım. 30 daha giderse 60.10 tl ye 300 km yol gitmis olacagım bu da bu kışta şehir içinde iyi bir deger diye düşünüyorum
tabi o değer iyi bir değer ki şehir içinde 20 kuruş çok iyi bence yol bilgisayarı konusunuda aklıma yazdım bakcam en kısa sürede senin uzun yolda yakıtın ne mustafa
Uzun yolu tam manasıyla ölçmedim ama sehir icinde 20 ise uzunda 18 dir diye düşünüyorum
iyiymiş. bu arada satmayı düşünüyodun noldu
Ahmet valla satışta agır davranıyoruz su an durumlarım karısık o yuzden bişey yapamıyorum.
Mehmet kardes insallah dedigin gibi olur ama benim arac kırmızıya gectikten sonra 100 km mumkun deil gitmez uzun yolda en fazla 60 km gitti diye biliyorum. o kadar gitsede razıyım
mustafa bugün göstergeye baktım şehiriçi anlık tüketim 8.0 gösterdi en son daha da altına inmedi benimki neden yüksek acaba ya :)
ben de son ışıkta 150 km den fazla gidiyorum, bu arada hesaplarınıza yakılan benzin miktarınıda eklemeyi unutmayın... Ben yaklaşık 36-37 litre gazla 450 km şehir içi (ankara) gidiyorum, yani yaklaşık 80 liralık gazla, buna yaklaşık 10 liralıkta benzin eklesek(kışın daha fazla tabi) 20 kr civarında yakıyor aracım...
Gazı sürekli shellden alıyorum. Katkılı gaz konusu benim de kafamı kurcalıyor aslında...
emresan senin araç gayet iyi yakmış..ankara için..bende lpg takdıracağımda acaba seninki hangi marka ve nereye takdırdın
en son ş içi tüketimim 0.215 lria :D bilgisayar tüketim göstergesi 9 lt di. lpg tüketimim 8.9 du tam geldi :D ilk defa 200 üzerine çıkıyorum
benim arac 320 km gitti kırmızı yanınca 50 km gidiyor demekki:)) simdi uzun yol da var icinde onu olcuyorum ama sanki aynı gibi olacak bu da enteresan olacak benim icin. cunku tamamıyla konya icinde 320 km gitti 60.10 tl lik gaza simdi aynı yerden aldım 55 liraliık gaz aldı simdide kırmızı yandı ama daha arac 250 km de bir garip durum:)