boruların patlamış![]()
bugun sıcak kalorifer açıkken torpidodan birşey alayım dedim oda ney evraklığın üst kısmından püfür püfür soğuk hava geliyor.
hava ayarı cama doğruydu her yönü denedim yine oradan soğuk hava geliyor.
daha önceden vitesin ön kısmından hafiften soğuk hava geliyordu forumdan bir kaç kişi daha yazmıştı da bu torpitodaki mevzuyu ilk defa fark ettim doğrusu
dedim herelde kırık olan polen filtresinin kapağı çıktı, üşenmedim geçtim yolcu tarafına kontrol ettim filtrenin kapağıda kapalı.
birde sizlere sorayım dedim varmı böyle birşey yoksa fiat bana dynamic elektirik sistemi yanında böyle bir kıyak daha mı geçti![]()
Konu Du Hast tarafından (10/02/2011 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.
boruların patlamış![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
torpidoya ışık koymayan fiat soğutmalı torpido yapmış![]()
![]()
hiç ihtimal vermiyorum.
bi aksilik, bi bozukluk vardır.![]()
kedidir o kedi![]()
Sende amma ballısın derim öle bişi olursa![]()
Soğutmayı bilemem ama hem bagajında aydınlatma olmayanlar için hemde torpitoları aydınlatmak için ufacık led lambalar var hatta dokunmatik yüzeyleri var onlarla bence bu iş olur her halde hatta forumdan bi arkadaşımız bagajı için almış neden olmasın.
o da birşey mi bende de diz soğutması var pedalların ordan püfür püfür esiyo kış günü dizim donuyor valla![]()
![]()
benim torpidoya sogutma koysalar bile, okadar ufak ki ancak evrakları soguturdu![]()
kaportaya baktır![]()
Vitesin ön tarafından gelen sogukluktan bahsedıyorsan araç içi fan açıksa gelmıyor,eger araç içi hava dolasımın kapalıysa sadece o bölgeden ıcerı oksijen giriyormuş..Servisimin söyledıgı budur...
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri